GALA magasin
You Are Reading
Skåla in det nya året med nyårsshot på champagne
0
Mat & dryck

Skåla in det nya året med nyårsshot på champagne

Nyårsshot

2020 börjar lida mot sitt slut. Under årets nyårsfirande vinkar vi sorglöst farväl till det olycksamma året som gått, och låter istället klirret från varje skål ringa in det nya och ut det gamla. Låt shotglasen stå för klirrandet i år och skåla i årets lyxigaste shot, Licor 43 Royal.

Det råder inga tvivel om att 2020 är ett år som kommer att hamna i historieböckerna. Låt oss fira att detta eländesår nu äntligen är över och välkomna 2021 på verbörligt sätt, med en imponerande shot. Skåla in det nya året med en traditionell hot shot eller med årets exklusiva nyhet, Licor 43 Royal. En elegant och lyxig shot med champagne och Licor 43.

Så här enkelt gör du din Licor 43 Royal
• Fyll ett lyxigt shotglas med 1/3 Licor 43.
• Fyll upp glaset med champagne eller mousserande vin.
• Servera shoten, lyft glaset högt och skåla in det nya året!
För hela samlingen hot shot recept, besök http://hotshot.se/.

Kort om Licor 43
Varumärket föddes som en hantverksmässig likör i den lilla staden Cartagena i södra Spanien. Man använder idag liksom då 43 valda örter och kryddor som återfinns i medelhavsområdet för att åstadkomma önskad komplexitet. Cartagena är fortfarande platsen där all världens Licor 43 produceras. Likören som håller 31% passar utmärk att avnjuta som den är, med is eller tillsammans med nybryggt kaffe.