GALA magasin
You Are Reading
Här är C Mores alla premiärer på serier och dokumentärer i januari
0
Film & TV

Här är C Mores alla premiärer på serier och dokumentärer i januari

CMORE

Inled 2021 med bland annat Beck – Döden i Samarra, äventyrsserien Wild Kids samt hyllade superhjältefilmen Shazam! , som är regisserad av svenske David F. Sandberg.
Här är alla filmer, dokumentärer och tv-serier som har premiär i januari på C More!

Serier och dokumentärer på C More i januari:

Law & Order: Criminal intent – säsong 8-10, premiär 1 januari

Amerikansk kriminalserie om de skickliga mordutredarna Robert Goren och Alexandra Eames som ägnar dagarna åt att lösa brott i New York. Tillsammans ingår de i en speciell polisstyrka som tar sig an särskilt prioriterade och komplicerade fall. Criminal Intent lägger större fokus på brottslingarnas handlingar och motiv än övriga serier i samma Law & Order-universum.

Baker and the Beauty, premiär 5 januari

Två vitt skilda världar möts i Miami när en mäktig supermodell förälskar sig i en enkel bagare utan erfarenhet av att stå i rampljuset. Har deras relation en långsiktig chans eller kommer kändisskapets baksidor långsamt att driva dem isär? The Baker and the Beauty är en charmig amerikansk dramakomedi om gränslös kärlek, oundvikliga kulturkrockar och starka familjeband.

Blood, premiär 11 januari

Cat Hogan, som har bott flera år i England, återvänder till sin hemby på Irland när hennes mor plötsligt avlider. Cat får snabbt känslan av att det är något som inte stämmer med moderns hastiga bortgång och börjar misstänka att hennes far döljer något. Blood är en brittisk psykologisk thriller med Line of Duty-stjärnan Adrian Dunbar om mörka hemligheter på den irländska landsbygden.

Wild Kids, premiär 15 januari

Äventyret drar igång i Järvsös skogar där 11 barn tävlar om att bli Lejon eller Björnar. De som inte lyckas knipa en plats hamnar i de laglösas läger – Ladan, samtidigt som mystiska inkräktare smyger runt ute i vildmarken. I Eldkampen tävlar barnen om roliga priser och i Lagkampen står nya lagmedlemmar på spel. För det lag som vinner hela säsongen väntar en drömresa till Lappland.

Limetown, premiär 21 januari

Radiojournalisten Lia börjar nysta i ett gammal olöst fall gällande en mystisk forskningsklinik i Limetown, Tennessee. Hela 300 personer bodde på det isolerade området för 15 år sedan då personalen och deras familjer plötsligt försvann spårlöst, och ingen vet varför. Kriminaldrama i tio delar med Jessica Biel och Stanley Tucci, baserat på den populära fiktiva podcasten med samma namn.

Övriga serier och dokumentärer i januari:

An Inconvenient Sequel, premiär 6 januari

The Florida Man Murders – säsong 1, premiär 11 januari

Buried in the Backyard – säsong 1 och 2, premiär 11 januari

We need to talk about A.I, premiär 15 januari

In Ice Cold Blood – säsong 1 och 2, premiär 18 januari

License to Kill – säsong 1, premiär 18 januari

The Real Murders of Orange County – säsong 1, premiär 25 januari

Find me in Paris – säsong 2, premiär 29 januari

 

Filmer på C More i januari:

BECK – Döden i Samarra, premiär 1 januari

En av kandidaterna till Nobels fredspris blir brutalt knivmördad i centrala Stockholm, efter att precis ha lagt fram bevis om krigsbrott. Beck-gruppen misstänker att det rör sig om ett politiskt mord men utredningen kompliceras av att Alex har en nära relation med ett huvudvittne. Dessutom pressas de av Klas Fredén att lösa fallet innan SÄPO tar över. Döden i Samarra är nummer 41 i Beck-serien.

Parasite, premiär 1 januari

Sydkoreansk svart thrillerkomedi där vi möter den gatusmarta och småfifflande familjen Kim som en efter en nästlar sig in i ett förmöget hushåll. Men snart hopar sig lögnerna på varandra och situationen ställs på sin spets. Parasit blev en otrolig succé som vann priser över hela världen, från Guldpalmen i Cannes till Golden Globe och inte mindre än fyra Oscar, däribland för bästa film och regi.

Håp, premiär 1 januari

Dagen före julafton får Anja (Andrea Bræin Hovig) besked att hon har cancer. Medan hennes storfamilj ser fram emot julen avslöjar Anja den hemska diagnosen för sin man, Tomas (Stellan Skarsgård). Under julveckan kastas det redan krisande parets liv in i en tumultartad situation. Ska de lyckas hitta tillbaka till varandra igen? Det rosade dramat Leva på hoppet blev utsedd till Norges Oscarbidrag.

Killerman, premiär 4 januari

Actionthriller om Moe Diamond, pengatvättare i New York, som vaknar från en bilolycka och har fullständigt tappat minnet. Han bär på miljoner stulna dollar i cash och jagas av ett band korrumperade poliser. Han har en fästmö han inte minns och en främling påstår att han är hans bäste vän. Nu börjar en kamp mot klockan för att ta reda på sanningen om sitt förflutna, om han ska ha någon framtid.

Yarden, premiär 11 januari

Kritikerhyllad filmatisering av Kristian Lundbergs uppmärksammade bok om underbetalda och utnyttjade arbetare i Malmös industrihamn. En poet och författare blir arbetslös och tvingas ta jobb i hamnen. Han möter en skoningslös värld, där arbetares rättigheter ständigt nedmonteras och människor pressas till bristningsgränsen.

Pelle Svanslös, premiär 22 januari

Den snälla kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet men vid ett ruskigt oväder ramlar han ned i en å som för honom hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, liksom några otrevliga typer, men ska han någonsin kunna ta sig hem igen? Pelle Svanslös är ett nyskrivet äventyr baserat på Gösta Knutsons älskade figurer.

Shazam! , premiär 29 januari

Alla har en superhjälte inom sig, ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom ett magiskt ord förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy till den vuxne superhjälten Shazam. Med sina nya krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem – men snart får han en riktig superskurk att tampas med. Superhjältesuccén Shazam! är gjord av svenske David F. Sandberg.

 

Övriga filmer i januari:

Escape from New York, premiär 1 januari

Trainwreck, premiär 1 januari

A Hidden Life, premiär 6 januari

Krudttønden, premiär 7 januari

Drömbyggarna, premiär 9 januari

Wish upon, premiär 12 januari

Ma, premiär 14 januari

Banana Split, premiär 15 januari

Valerian and the city of a thousand planets, premiär 19 januari

Atomic Blonde, premiär 26 januari

Attenti al gorilla, premiär 27 januari

Five Feet Apart, premiär 31 januari

Tad, the Lost Explorer and the secret of King Midas, premiär 31 januari