GALA magasin
You Are Reading
Här är den nya talangjuryn!
0
Nöje

Här är den nya talangjuryn!

Edward af Sillén, Bianca Ingrosso, Sarah Dawn Finer och David Batra

Talang har under sina tio år på TV4 underhållit och samlat Sverige med uppseendeväckande framträdanden, imponerande talanger och berörande livsöden. Till kommande säsong kan TV4 idag avslöja att tittarna kommer få bekanta sig med en ny Talang-jury då Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra är den nya kvartett som ska hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna.

Den folkkära sångdrottningen Sarah Dawn Finer och succéregissören och manusförfattaren Edward af Sillén har på olika sätt stora erfarenheter från underhållningsbranschen. Tillsammans med Bianca Ingrosso och David Batra kommer de nu tillsammans skapa en helt ny nivå av expertkunskap och spännande dynamik i Talang 2021.

Såhär säger de själva om sina förväntningar på den nya säsongen av Talang, och vad de kommer bidra med:

Sarah Dawn Finer, sångdrottning och en av Sveriges mest folkkära artister och programledare:
-Jag är mycket spänd på att som ny jurymedlem få bli en del av Talang-familjen. Som riktig underhållningsnörd, och utövare i många delar av yrket, sedan jag i princip var barn ska det bli så roligt att tillsammans med mina nya kollegor få möta, blir berörd och överraskad av Sveriges okända talanger. Det lär nog bli både tårar och skratt och allting däremellan, säger Sarah.

Edward af Sillén, regissören och showproffset, som dessutom guidat svenska folket genom många Eurovisionkvällar säger såhär om nya rollen:
-Det jag personligen älskar allra mest är att bli underhållen och i Talang får alla landets gömda begåvningar en chans att visa upp sig. Jag är lika nyfiken som förväntansfull och jag hoppas kunna bidra med ett erfaret regi-öga och med entusiasm för bred underhållning, säger Edward.

Bianca Ingrosso, influencer, affärskvinna och en av Sveriges mest mediala personer vet vad hon letar efter:
-Jag ser mest fram emot att se en person som vet vad den vill med sitt artisteri, oavsett genre. Jag vet vad som går hem, jag vet vad folk söker efter och jag vet vad som saknas på marknaden. Min magkänsla sviker mig aldrig, säger Bianca.

David Bara, en av Sveriges roligaste komiker och ett proffs i branschen ser fram emot att träffa nya talanger:
-Äntligen ska vi dra igång Talang-fabriken igen! Jag är sjukt taggad på att se vad de nya spännande talangerna går för och även se vad årets nya fantastiska jurymedlemmar går för!

I samband med att en ny jurykonstellation presenteras till Talang 2021 kommer LaGaylia Frazier, som suttit i juryn sedan 2016, gå vidare till nya spännande uppdrag och inte längre vara en del av juryn. TV4 tackar LaGaylia för hennes tid i Talang, då hon har varit både älskad och uppskattad bland tittarna, och bidragit till att göra Talang till det framgångsrika program det är idag.

Inspelningen av den nya säsongen av Talang sätter igång redan nästa vecka, så det är hög tid att söka om man vill tävla om en halv miljon kronor och få chansen att träffa den nya Talang-juryn.

Talang leds av programledare Pär Lernström och sidekick Samir Badran och har premiär i vår på TV4 och TV4 Play.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4