GALA magasin
You Are Reading
Victoriakonserten med Yvette Hermundstad – här är årets artister!
0
Film & TV

Victoriakonserten med Yvette Hermundstad – här är årets artister!

Programledaren Yvette Hermundstad har återigen fått förtroendet att leda Victoriakonserten från Öland där Kronprinsessan Victorias födelsedag firas tillsammans med artisterna Lena Philipsson, Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Edda Magnason och Olivia Lobato.

Victoriakonserten är en årlig hyllning till H.K.H Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag den 14 juli från Borgholms slott och en del av Victoriadagarna som består av artistuppträdanden, utdelandet av Victoriapriset och en insamling till Kronprinsessan Victorias fond. I år bjuds kungafamiljen, publiken och tittarna på musikframträdanden av artisterna Lena Philipsson, Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Edda Magnason och Olivia Lobato. Musiken framförs under ledning av kapellmästare Stefan Sporsén och Augustifamiljen. Programledare för Victoriakonserten är Yvette Hermundstad som fått förtroendet för sjätte året i rad.

– Att återigen få förtroendet att leda firandet av vår Kronprinsessa och hylla historiens 46:e Victoriapristagare är väldigt roligt och ärofyllt. Det är utan tvekan årets härligaste uppdrag, säger programledaren Yvette Hermundstad.

SVT Play och SVT1 söndag 14 juli kl. 18.30–19.00: Inför Victoriakonserten – Året med Kronprinsessan och kl. 20.00–21.00: Victoriakonserten

Foto: Janne Danielsson/SVT och SPA