GALA magasin
You Are Reading
Uppföljare till Marie-Louise Marcs feelgoodsuccé
0
Boktips

Uppföljare till Marie-Louise Marcs feelgoodsuccé

Jennie är en inbiten storstadskvinna och arbetar som redaktionschef på magasinet Drömliv. Men hennes eget liv är inte mycket till dröm. Efter skilsmässan för fyra år sedan lägger hon all tid på tonårsdottern Tilda. Kärleken och drömmarna om ett rött torp med vita knutar har hon lagt på hyllan.

En reportageresa till Storsjöhöjden i Jämtland förändrar allt. Hon lär känna människorna som bor och arbetar på gården, och charmas snabbt av de ljusa sommarnätterna, och även av bonden Frank. Även om det känns som om han bär på en hel del hemligheter. När resan lider mot sitt slut visar det sig att hennes kommande sommarsemester är hotad. Kan hon återvända till Jämtland? Och hur vet man egentligen var man hör hemma?

Två veckor till midsommar är en fristående uppföljare till Marie-Louise Marcs feelgoodsuccé Juni, juli, halva augusti som hyllats av både läsare och kritiker.

Om författaren:
Marie-Louise Marc skriver feelgoodromaner med livsglada kvinnor i huvudrollen – böcker sprängfyllda av kärlek, humor och igenkänning. Hennes serie om Betty Svan (Bettys värld, Bettys val och Bettys resa) har vunnit många läsares hjärtan, och hon har även skrivit de fristående romanerna Juni, juli, halva augusti, En enkel till Amerika och Tjejmiddagen.

Foto: Anna-Lena Ahlström