GALA magasin
You Are Reading
Spännande gästskådespelare i nya säsongen av ”Helt Perfekt”
0
Film & TV

Spännande gästskådespelare i nya säsongen av ”Helt Perfekt”

Helt perfekt

Kritikerrosade humorserien ”Helt perfekt” är tillbaka med Johan Petersson och Eva Röse som väntar tillökning och försätter sig i bisarra och obekväma situationer. Ständigt i strävan efter att livet ska vara helt perfekt.

Den neurotiska jakten efter det perfekta livet fortsätter även när Johan Petersson och Eva Röse väntar tillökning i familjen Röse-Petersson. Men när förlossningsdatumet närmar sig vill Johan inte längre vara med på förlossningen då han inte är helt säker på att han kommer att kunna vara den brandman Eva behöver. Eva skaffar sig istället en förlossningscoach som till Johans förtret är både man, snygg och närgången.

I ”Helt perfekt” lever Johan och Eva i en förhöjd verklighet med hög igenkänning där vardagliga situationer dras till sin spets.

Helt Perfekt

Johan Ulveson, Adam Pålson och Erik ”Jerka” Johansson återses i den fjärde säsongen. Dessutom blir det en ”Disneyklubben”-reunion när den tredje programledaren Alice Bah Kuhnke gästar Helt perfekt säsong 4.

Alice Bah

Stora namn duggar tätt i den fjärde säsongen, inte minst när Tommy Körberg gör entré som Gudfadern. Även Jessica Almenäs, Fredrik Reinfeldt, Lisa Ekdahl, Ernst Billgren, Frida Hallgren, David Sundin och många fler gästar den fjärde säsongen som startar den 24 januari 2021.