GALA magasin
You Are Reading
Release party och delad glädje!
0
Blogg - Therése Neaimé

Release party och delad glädje!

Mötet med livepubliken. 

Känslan av att åter väcka danslusten samt dela glädjen med en livepublik dröjer sig kvar efter helgens releasefest och är svår att beskriva. Vilket fantastisk kväll det blev. Tacksam för den fina uppslutningen. Glad att få ”underhålla” trots lite annorlunda förhållanden. Vi höll oss så klart till restriktionerna och med 50 st inbjudna gäster crusade vi fram på böljan den blå.

En Bagatell” live premiär. 

Under kvällen framförde jag för första gången ”En Bagatell” live samt även andra låtar bl.a. min awardsvinnare ”Dance Love”. Det blev även premiär för senaste musikvideon till samma låt! Så väldigt stolt över denna video där jag och min kollega och co-writer (Maria Marcus) i bästa Thelma & Louise stil snor en Cadillac av årsmodell 1959 från vår motspelare. (Johan Granli) Skönast i videon är nog när Johan försöker hinna ifatt oss på cykel!!! 🙂 Vad gör man inte?

Meny

På menyn stod Mousserande
Charkbricka med oliver och ostar.
Kantarelltoast med rökt sidfläsk.
Minivästerbottenostpajer med löjromskräm

Gästerna var välkomna från kl. 17.00 – 22.00. Det blev en liten tur med live musik, dj och dans. Underbart att åter inta scenen på finaste Charm Charters båt, Blue Charm.  (Strandvägen kajplats 17, 114 56 Stockholm)

Nedan följer Cawa Medias fantastiska bilder från kvällen event. Se länk nedan samt i urval inklippta här.

Therése Neaimé release party

Ännu en gång inser jag hur mycket jag saknar att möta min livepublik mer regelbundet. Jag tror och hoppas innerligt att saker och ting kommer att ändras inom en snar framtid och att alla artister, musiker, scenarbetare, ljudtekniker, kostymörer etc kommer att kunna återuppta sin profession snart. Tack för en underbar kväll och snart igen! Tacksam!!

Kärlek Tess

Denna bild av Keith Rönnberg. #ImageBlue #PhotoByKeith
Denna bild och alla nedan av CAWA MEDIA

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."