GALA magasin
You Are Reading
Premiär för Luuk och ”Min sanning”
0
Film & TV

Premiär för Luuk och ”Min sanning”

I höst kommer SVT:s intervjuprogram ”Min sanning” tillbaka med intressanta gäster och en ny programledare. Anna Hedenmo får sällskap av programledarveteranen Kristian Luuk, som kommer att leda programmets femtonde säsong. Därefter kommer de att leda varannan säsong. I fåtöljen mittemot Kristian får vi bland annat möta rapparen Ken Ring, politikern Birgitta Ohlsson och programledaren Fredrik Wikingsson.

– Jag ser så otroligt mycket fram emot detta. Det känns som att allt jag gjort tidigare i min karriär, har lett mig fram till den här punkten, säger Kristian Luuk.

Min sanning har sedan tio år tillbaka etablerat sig som ett av Sveriges mest prestigefyllda intervjuprogram. Gästerna i programmet kommer från samhällets olika sfärer: politik, näringsliv, kultur, sport och media. En del av dem är fortfarande mitt i steget, medan andra har lämnat ett långt liv i offentligheten bakom sig. Gemensamt för gästerna är att de har makt och inflytande. De har på olika sätt gjort avtryck i det svenska samhället – de har väckt debatt och blivit ifrågasatta, men också blivit hyllade och prisade.

I höstens Min sanning möter Kristian Luuk: Uje Brandelius, Fredrik Wikingsson, Ken Ring, Eva Hamilton, Leif Pagrotsky, Birgitta Ohlsson och Shima Niavarani.

SVT Play onsdag 24 augusti kl. 02.00 och i SVT1 kl. 21.00 samma kväll: Min sanning (1:8)

Foto: Ola Kjelbye/SVT