GALA magasin
You Are Reading
Pretty in pink – tips på 10 fina sommarklänningar
0
Shopping

Pretty in pink – tips på 10 fina sommarklänningar

Klänning är perfekt att bära till vardags, fest eller vid formella högtider och tillfällen. Med hjälp av fina accessoarer till kan du enkelt både klä ner och klä upp en klänning efter behov. Här har vi valt ut tio rosa klänningar. Bara att klicka på länken vid varje artikel om du vid veta pris och veta var den finns att köpa.

 

En sör rosa v-ringad så kallad ”wrap dress” med puffärmar. För pris och mer info klicka här.

Klänningen Cathryn har en minimalistisk design med en rak passform med långa sidslitsar och kimonoärmar. Passar lika bra att bära på stranden som på sommarfesten. Bär den lös, som den är eller knyt bandet i midjan. För pris och mer info klicka här.

Klänning i 100% linne med helknäppning och 3/4 ärmar. Manschett med justerbar vidd. Knappar i äkta pärlemor. Klänningens form kan justeras med medföljande skärp. För pris och mer info klicka här.

Ljuvlig lång klänning i linne med ballongärmar och volanger vid kjoldelen. Tilda har dolda fickor i sidorna och kommer med en underklänning. För pris och mer info klicka här.

Vid luftig klänning med knytskärp. För pris och mer info klicka här.

Klänning med v-ringad öppen rygg. För pris och mer info klicka här.

Clemence klänning i Dusty Pink. En miniklänning med omlottdesign kombinerat med söta volangdetaljer. För pris och mer info klicka här.

Feminin klänning med söta puffärmar. För pris och mer info klicka här. 

Den här A-linjeformade klänningen från Lexington är sydd i en casual fit av en blandning av ekologisk bomull och polyester. För pris och mer info klicka här.

Wanja dress en lång klänning i följsam satin med fint fall från Stockh lm. För pris och mer info klicka här.