GALA magasin
You Are Reading
Pär Lernström leder den stjärnspäckade tv-kvällen ”Tillsammans mot cancer”
0
Nöje

Pär Lernström leder den stjärnspäckade tv-kvällen ”Tillsammans mot cancer”

Pär Lernström

Den 10 januari direktsänder TV4 årets viktigaste kväll i kampen mot cancer – Tillsammans mot cancer. Pär Lernström och Arantxa Álvarez bjuder tittarna på en stjärnspäckad tv-kväll med folkkära artister, starka berättelser och en hoppfull inblick i forskningens framsteg. Tillsammans med Cancerfonden och alla tittare samlar vi in pengar till forskning som räddar liv. Kvällen direktsänds från Grand Hotel i Stockholm och tittarna har möjlighet att bli månadsgivare till Cancerfonden.

– Det är ett mycket ärofyllt uppdrag att få leda den här kvällen. Vi vet att mer forskning behövs för att färre ska drabbas och fler ska överleva. Jag har själv varit med om när livet tar en plötslig vändning när jag förra året förlorade min pappa i cancer, säger Pär Lernström.

Pär Lernström

Med musikframträdanden från Molly Hammar, Oscar Zia, Cherrie, Weeping Willows och Charlotte Perrelli kommer det bli en minnesvärd kväll präglad av hopp och framtidstro. Våra kändisreportrar, bland andra Filip Dikmen, Margaux Dietz och Tareq Taylor, har intervjuat forskare runt om i landet för att ta pulsen på forskningen mot cancer just nu. En telefonpanel med flera kända personligheter kommer också att sitta live och ta emot samtal från blivande månadsgivare. Under kvällen kommer tittarna även få ta del av starka berättelser från drabbade och anhöriga och få inblick i forskningens viktiga och hoppfulla framsteg. Tillsammans med Pär Lernström kommer Arantxa Álvarez att inspirera, engagera och peppa tittare runt om i landet att delta i kampen mot cancer.

Tillsammans mot cancer direktsänds på TV4 och TV4 Play måndag den 10 januari kl. 20.00

Foto: Magnus Ragnvid, TV4