GALA magasin
You Are Reading
Nicole Falciani: ”Jag har landat Sveriges roligaste programledarjobb!”
0
Nöje

Nicole Falciani: ”Jag har landat Sveriges roligaste programledarjobb!”

Nicole Falciani

Här är den nya programledaren för Paradise Hotel. Supernovan i influencervärlden, Nicole Falciani, är nu på plats i Mexiko för inspelningarna av vårens säsong där nya stjärnor kommer tändas på realityhimlen.
– Jag har landat Sveriges roligaste programledarjobb! Paradise Hotel är verkligen ett superroligt program och det känns oerhört och nästintill overkligt att få leda det på plats, säger Nicole Falciani även känd som Eric Saades exflickvän.

Den vana globetrottern Nicole Falciani, 23 år, är influencer, modell, författare och har bloggat i mer än halva sitt liv vilket också avhandlats i dokumentärserie Chloé och Nicole. Nu kan hon även lägga till programledare för Paradise Hotel på meritlistan.

– Det är svårt att hitta svenska program som verkligen engagerar publiken och som alla pratar om. Jag tar det här ärofyllda uppdraget på största allvar. Jag kan inte tänka mig en bättre plats att inleda min programledarkarriär på och jag lovar er att jag kommer att låta tittarna komma närmare den mytomspunna inspelningen av Paradise Hotel och ta er med såväl i rutan som ”behind the scenes” på ett helt nytt sätt, säger Nicole Falciani.

Hon är just nu på plats på inspelningarna av säsong 14 av Paradise Hotel för sin programledardebut. Att stå framför kameran är hon dock van vid som modell, influencer och egen YouTube-kanal. Som författade debuterade hon förra året med poesiboken Kära, Kärleken och är nu aktuell med sin andra bok Du ser ju inte sjuk ut som handlar om hur det är att leva med barnreumatism. Paradise Hotel med Nicole Falciani har premiär till våren på Viaplay och Viafree.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Nicole Falciani som ny programledare för supersuccén Paradise Hotel. Det är alltid kul att kunna lyfta unga, drivna och i denna kategori oprövade kvinnor som Nicole. Efter att ha imponerat på precis hela teamet under provfilmning är jag fullkomligt övertygad om att Nicole kommer lysa i sin nya roll, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

Foto: Patricia Recourt/Viaplay