GALA magasin
You Are Reading
London Pride…
0
Blogg - Therése Neaimé

London Pride…

Vem sa att en ensamstående mamma till tre inte kunde resa jorden runt och uppträda för mångfaldens sak, allas rättigheter och om att uppfyllda drömmar?

Igår sa någon till mig – Du är en sann inspiration för hur livet skall levas fullt ut, för viktigheten i att alltid visa sin tacksamhet, i att våga och samtidigt behålla sin ödmjukhet! Ord som inte kunde beröra mig mer! ❤️

Söndagen den 3e juli ska vi rocka scenen ännu en gång. Jag kommer att framföra 5 av mina egna låtar! Denna gång på berömda Wembley Park i LONDON!! Can’t wait!!

🏳️‍🌈 Jag hade en dröm! Att som artist sprida min musik. Öka medvetenheten. Att inspirera människor att aldrig backa från sina drömmar och mål oavsett hur stora eller små!
Jag hade en dröm… att alltid kunna ta med mina barn på resan. Visa dem att allt är möjligt!

På söndag reser vi till London! Jag och mina barn! ❤️

Nedan en länk till videoklippet från mitt uppträdandet som huvudakt i CAPE TOWN under South Africa Pride – 2020! Ett fantastiskt minne! 30 000 i publiken! Mer kärlek än jag kunnat önska. OCH med mina barn på plats i publiken – Nikki med mig på scen!!
Ett minne som fortfarande får mina ögon att tåras!
Enjoy! Allt är möjligt!

Therése Neaimé – Cape Town Pride 2020! ⭐️

🙏❤️

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."