GALA magasin
You Are Reading
Lars Wallin: ”Hela min ateljeverksamhet har drabbats hårt”
0
5 frågor

Lars Wallin: ”Hela min ateljeverksamhet har drabbats hårt”

Lars Wallin

GALA ställer fem frågor till kända personer som vi är nyfikna på. Här möter vi Haute Couture designern Lars Wallin som firar 30 år som designer med boken ”Avklädd”.

Favoritmat:

– Jag älskar asiatisk som Thai, Japanskt och Indiskt

Läser just nu:
– Min egen bok Lars Wallin Avklädd. Efter intensivt arn´bete med den i början på året så vill jag läsa den med nya ögon.

Film eller TV-tips:
– Queens Gambit på Netflix

Har du något mål kvar som du vill uppnå professionellt?
– Ja jag har ju gått in i en ny del av modevärlden med ready to wear kollektioner och egen webshop. Den jobbar vi på att utveckla och utöka. Så spännande.

Hur gör du för att stå ut i dessa ”Coronatider”?

– Det gör jag inte. Hela min ateljeverksamhet har drabbats så hårt. Jag blir så känslomässigt påverkad av allt elände som det här viruset och restriktionerna orsakar samhället världen. Så det är jobbigt. Men jag fokuserar på min lilla bubbla som jag kan påverka. Mitt hem, min familj och mina vänner. Är väldigt nära i min planering. Jag är så van att hålla på med så många projekt samtidigt och planera långt fram i tiden. Men det kan man ju inte nu.