GALA magasin
You Are Reading
Andrea Brodin: ”Jag pluggar just nu till mäklare”
0
5 frågor

Andrea Brodin: ”Jag pluggar just nu till mäklare”

Andrea Brodin

GALA ställer fem frågor till kända personer som vi är nyfikna på. Här möter vi framgångsrika inredaren, designern och författaren Andréa Brodin. 

Favoritmat:

– Jag är väldigt svag för italiensk mat och älskar att gå till Eataly och botanisera, de har ett väldigt bra sortiment.

Läser just nu:

– Jag läser om den Gudomliga Kärlekens Historia av Carl Johan Vallgren. Jag tycker språket är otroligt vackert använt i boken och jag förstår varför den vann Augustpriset 2006. Jag gillar böcker där man använt språket mer än bara för att föra handligen framåt.

Film eller tv-tips:

– The Crown förstås, sedan är jag väldigt svag för framtidsfilmer och serier. Därför har vi tittat igenom hela Westworld där framförallt tredje säsongen kanske kan ge en fingervisning om vår egen framtid och Devs som handlar om vad som går att skapa med ”big data”. Lite otippat kanske..

Har du något mål kvar som du vill uppnå professionellt?:

– Alltid massor kvar, haha, jag gillar tanken på utveckling! Jag pluggar just nu till mäklare, det är väldigt allmänbildande och kul men ganska slitigt att både plugga och jobba heltid, men allt går om man vill. Det har varit otroligt kul att läsa så mycket juridik. I ett annat liv kanske jag hade sysslat med det istället.

Har gör du för att stå ut i dessa ”Coronatider”?

– Tänker positivt, agerar positivt! Pluggar och lär mig mer om massor av saker, umgås mer med barnen eftersom vi alla är hemma mer, tränar mer för att hålla mig stark efter att jag fick ryggproblem i våras efter att ha ”gjort ingenting” under våren, gör olika hemmaprojekt för att hålla kreativiteten uppe och dagdrömmer om Italien. Tillsammans klarar vi det!