GALA magasin
You Are Reading
Johnny Logan uppträder i Eurovision Song Contest 2024
0
Nöje

Johnny Logan uppträder i Eurovision Song Contest 2024

Trefaldige vinnaren Johnny Logan uppträder i Eurovision Song Contest 2024. Johnny Logan kommer till den första semifinalen av Eurovision Song Contest. Han har vunnit Eurovision tre gånger för Irland, två gånger som artist och en gång som låtskrivare. Nu är han tillbaka, den här gången som mellanakt.

Malin Åkerman och Petra Mede programleder Eurovision Song Contest 2024.

– Jag är extremt hedrad och exalterad över att ha blivit ombedd att uppträda i den första semifinalen i Eurovision i Malmö. Sverige har vunnit sju gånger, precis som Irland. Att bli ombedd att representera mitt land en sista gång är mycket speciellt för mig och jag är väldigt tacksam över det. Jag ser verkligen fram emot att vara tillbaka på Eurovision-scenen, som gäst den här gången, säger Johnny Logan.

– Johnny Logan kommer att göra ett unikt framträdande som den Eurovisionkung han är. Numret bryter av mot alla högteknologiska framträdanden och kommer inte att lämna någon oberörd. De flesta kommer att känna igen låten, även om det inte blir Hold Me Now eller What’s Another Year den här gången, säger Per Blankens, Show Producer Eurovision Song Cotest 2024.

Tidigare i veckan gick SVT ut med att även Benjamin Ingrosso uppträder i den första semifinalen.

Foto: Krestine Havemann och Janne Danielsson/SVT