GALA magasin
You Are Reading
Då har Paradise Hotel nypremiär
0
Film & TV

Då har Paradise Hotel nypremiär

Inspelningen av Paradise Hotel säsong 16 avslutades precis i Mexiko och kommer att ha premiär i höst på Viaplay. Uppladdningen kan dock börja redan nu – med säsong 15. Nicole Falciani är programledare för omgången där både Bella Andersson och Jesper Bengtsson gör entré. Paradise Hotel säsong 15 har premiär den 13 maj på Viaplay.

Paradise Hotel är tillbaka – med besked. I väntan på nypremiären i höst med Rebecca Stella som programledare släpps nu säsong 15 på Viaplay den 13 maj, samma säsong som tidigare pausats och som förra året visades på Pluto TV. I denna säsong medverkar tidigare PH-stjärnor som Bella Andersson och Jesper Bengtsson med Nicole Falciani i programledarrollen. Det blir en säsong fylld av dramatik, kärlek samt en hel del nyheter och överraskningar där Bella och Jesper dyker upp första veckan med varsin klon. De ska utmana de tio deltagarna som redan checkat in på hotellet i jakten på en halv miljon kronor. Längs vägen kommer en rad jokrar som vanligt att checka in och spela spelet.

– Det är roligt att få visa så många tittare som möjligt vår inspelning från Mexiko. I mina kommentarsfält har det bara varit att folk längtat efter gamla Paradise Hotel. Jag tror faktiskt att tittarna är mest taggade av alla, säger Nicole Falciani.

Säsong 15 består av 36 avsnitt med premiär den 13 maj på Viaplay där åtta avsnitten släpps redan första veckan och därefter sju avsnitt per vecka.

– Vi känner av en hype bland PH-fansen där de verkligen längtar efter höstens säsong. Att nu få möjlighet att släppa den tidigare säsongen på Viaplay är den perfekta uppladdningen. Och kanske kan det vara så att någon av dessa deltagare kan dyka upp även i höst, säger Joakim Franke, innehållschef på Viaplay Group i Sverige.

Här är deltagarna i Paradise Hotel säsong 15:

Viktor Rygler, Åhus, IG @rygler

Lovisa Halvardsson, Malmö, IG @looviza

Joel Klimczak, Visby, IG @joelklimczak

Olle Axeland, Jönköping, IG @olle.axeland

Linn Kihlén, Lärbro, IG @linnkihlen

Joshua Lord, Stockholm, IG @joshualord35

Christella Miefa, Stockholm, IG @christellamiefa

Elin Rosell, Norrköping, IG @elinrossi

Ida Fransson, Stockholm, IG @idafranssn

Casper Wolter, Stockholm, IG @casperwolter

Foto. Viaplay