GALA magasin
You Are Reading
Invigning Golfbaren Nacka Strand
0
Blogg - Therése Neaimé

Invigning Golfbaren Nacka Strand

Invigning Golfbaren Nacka Strand

Igår kväll blev det invigning och fantastiskt häng på finaste Golfbaren Nacka Strand när Alexander Erwik och Erwik Communication i samarbete med Golfbaren bjöd in till mingel, golf och många skratt!

Att få umgås igen, även om under vissa restriktioner, gjorde gott för själen! Reflekterade igen över hur något som för bara något år sedan togs för givet nu känns som en smått otrolig företeelse! Nämligen den att mötas i det verkliga livet. Inte bara som en image på sociala medier utan att faktiskt kunna krama om någon eller ge någon den numera klassiska armbågen. Att få skratta ihop och njuta av sällskapet.
Tänker att det gångna året så klart smittat av sig på de flesta vilket också kunde märkas på den oerhört sköna och varma stämningen som rådde mellan eventets alla inbjudna.
Vill för säkerhets skull tillägga att regler och restriktioner följdes till punkt och pricka då vi alla bland annat blev förevisade att sitta vid våra olika bort dukade för 4 och inte mingla fritt.

Golfbaren är ett härligt ställe. Lite otippat ligger det där i all sin prakt vid foten av ett praktfullt berg i vackra Nacka Strand och med utsikt över vattnet. Ett perfekt häng för både ungdomar, kompisgäng och barnfamiljer!
Personalen levererar och ett leende känns alltid nära till hands! Jag tänker att det blir precis så när förutsättningarna är de bästa tänkbara!

Igår var precis en sådan kväll som jag kommer att minnas länge. Även i höst när mörkret åter gör sig påmint! Tack bästa Golfbaren Nacka Strand och Erwik Communication för att ni hjälpte mig och säkert många andra att sparka igång sommaren på bästa möjliga sätt!
Nästa gång tar jag med även mina små på 11, 8 och 2,5 år. De kommer att älska det!

Tack till bästa Peter Englund för design & style på min vackra dress i rött! Kunde inte känt mig finare.

Bilder tagna av diverse vänner och kollegor.

Önskar er alla en fin start på Juli månad! Glöm inte att Golf är nyttigt för själen så varför inte göra en utflykt till Nacka!? ❤️

 

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."