GALA magasin
You Are Reading
Fear of failing is what holds people back from trying to do things.
0
Blogg - Therése Neaimé

Fear of failing is what holds people back from trying to do things.

”Fear of failing is what holds people back from trying to do things. In reality the road to success includes failures and never giving up!”

//George Clooney

Att sätta ihop en show i Las Vegas från Stockholm är inte det lättaste. Det behövs både dansare, musiker, scenkläder, ljud & ljud. Ljudtekniker och koreograf. Producent och designer. En mycket lättare uppgift vore att ta med sig ett helt crew från Stockholm där kontakterna är många. Men tyvärr blir det alldeles för kostsamt. Det bästa alternativet har därför visat sig vara att skaffa fram folk på plats. I Vegas. Inte det lättaste och helt klart en utmaning.

Men det går!! Skam den som ger sig. De som känner mig vet att jag sällan backar från en utmaning och kanske i mångt och mycket snarare triggas när saker verkar smått omöjliga. Det där otröttliga drivet i att visa att saker är möjliga. Mot alla odds. Varför sluta när man börjat liksom!?

Jag tänker att nyckeln oftast ligger i att våga be om hjälp. Vikten i att ställa frågan. Blotta sig.
Inget att förlora!

En vecka kvar tills vi reser. Dansare och musiker på plats. Ljud & Ljus och tekniker. Fotograf och scenkostymer klara. Mitt eget crew som redan repar på plats. Bara en sådan sak!!! Divan dyker upp sist är det inte så? (Skojar)

Sakta men säkert kommer allt på plats. Till den helhet jag satt som min vision. Och jo då, saker är möjliga. Tydligen. Även med mitt ”regi” från andra sidan atlanten.
Tusen tack till de som hjälpt till så ovärderligt!
För evigt tacksam!

Ännu en ”affirmation” blir verklighet! Galet! Tacksam! ❤️

Foto Renata Rosén

Design Sara Poul

#artist #lasvegas #affirmation #us #allispossible

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."