GALA magasin
You Are Reading
NK öppnar upp ny avdelning – NK Women Shoes & Accessories
0
GALA tipsar

NK öppnar upp ny avdelning – NK Women Shoes & Accessories

NK fortsätter att satsa stort på sitt utbud inom dammode och i NK Stockholm har man nu öppnat upp en helt ny sko och accessoarsavdelning, NK Women Shoes & Accessories på plan 1 (dammodeplanet) om drygt 450 kvm.

I avdelningskonceptet skapas plats för att kunna ändra sceneri efter säsonger, kampanjer, spännande samarbeten och för att kunna överraska kunden med minnesvärda upplevelser. Quiet luxury blandas med välkända internationella varumärken för en stilsäker sko och acccessoarsgarderob. Konceptet, ”Front Row”, är framtaget av välrenommerade Studio Lidström.

NK Shoes & Accessories erbjuder ett brett utbud av internationella varumärken, flera av dem säljs exklusivt på NK i Norden. Här kommer kunderna kunna botanisera bland nya varumärken som Malone Souliers, Cala Jade, Golden Goose, No21, APC och Aeyde, DeMellier London. Även välkända och uppskattade varumärken som Acne, ATP atelier, Inuikki och Marc Jacobs med flera finns också fortsatt representerade på avdelningen. Ett nytt tillskott till konceptet blir ett ännu större urval av accessoarer som väskor och small leather goods.