GALA magasin
You Are Reading
Efterlängtad nypremiär för Wahlgrens värld
0
Nöje

Efterlängtad nypremiär för Wahlgrens värld

Sveriges hela favoritfamilj med Pernilla Wahlgren i spetsen flyttar in på Max – premiär för en ny säsong av Wahlgrens värld 21 maj


Wahlgrens värld har sedan starten 2016 varit en urstark tittarsuccé och publikfavorit. Vi har relaterat och reflekterat, skrattat och gråtit med familjen Wahlgren under deras ofiltrerade upptåg. Och snart är Wahlgrens värld tillbaka med en helt ny och minst lika känslostormande säsong. Med älskvärda matriarken Pernilla Wahlgren i spetsen får säsong 15 av Wahlgrens värld premiär på Warner Bros. Discoverys nya streamingtjänst Max den 21 maj.

 

Pernilla Wahlgren och hennes underbara värld är äntligen snart tillbaka med en ny fullspäckad säsong. Pernilla har blivit farmor och känslorna svämmar över för det lilla nytillskottet. Och så har hon fullt upp med planeringen av sitt och Christians bröllop. Tårar fälls när Pernilla avslöjar vilka som ska bli hennes brudtärnor. Det nya huset på Lidingö har nu blivit en given plats för tjocka släkten att samlas och dela livets alla med- och motgångar på. I centrum för allt står Pernilla Wahlgren, supermamman, karriärkvinnan, artisten, komikern, programledaren och realitystjärnan, som bjuder in hela Sveriges befolkning att vara en del av hennes egen familj.

– Äntligen är vi tillbaka, med ett nytt härligt Wahlgrens värld. Och förutom allt som hänt mig sedan sist, nu också med nyheten att jag och mina kollegor på Kanal 5 flyttar in på Max. Hur sjukt? Sarah Jessica Parker, Game of Thrones, Barbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant! säger Pernilla Wahlgren.

 

Warner Bros. Discovery lanserar sin nya, globala streamingtjänst Max i Sverige 21 maj. Max kommer att erbjuda ett brett utbud av kvalitetsunderhållning genom att samla bland andra lokala favoriter från discovery+ samt flaggskeppsprogram från Kanal 5 som Wahlgrens värld tillsammans med internationella succéer från HBO Max som House of the Dragon, storfilmer som Barbie, nya storsatsningar som This is Benjamin Ingrosso samt sport i världsklass som Olympiska spelen i Paris 2024. Säsong 15 av prisade och rosade Wahlgrens värld får premiär i samband med att Max kommer till Sverige 21 maj.

– I den här säsongen, när familjen verkligen står i centrum, får vi komma Wahlgrens med Pernilla i spetsen närmare än någonsin! De är som alltid helt transparenta med sig själva och sina liv, och är numera hela Sveriges bästa kompisar. Vi är så otroligt stolta och glada att Wahlgrens värld blir ett av de första flaggskeppsprogrammen som får flytta in på Max, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Wahlgrens värld på Warner Bros. Discovery.

 

Wahlgrens värld spelas in och produceras av ITV Studios. De två första avsnitten av säsong 15 släpps i samband med att Max lanseras i Sverige 21 maj.

Foto: Magnus Ragnvid/Warner Bros. Discovery