GALA magasin
You Are Reading
Drömsängar från Strömsholm
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Drömsängar från Strömsholm

 


Underbart party igår hos Strömholm sängar, vår värdinna var min älskade barndomsvän Nina von Krusenstierna, i nya fräscha lokaler i Norra Djurgårdsstaden. Det bjöds på svenskägd riktig champagne av märket Marion Bosser. För allas säkerhet så fanns handsprit ”Petite Senteur” tillgängligt, svensk designat i Grasse. Underbara hors d’heuvres från Fiskeläget i Hötorgshallen, och jag han få i mig 10 underbara ostron. Vilka sängar, wow, svensktillverkade i Hallstahammar, pratade länge med Strömsholms VD Sttfan Wihlner. Royal kollektionen med kungliga kvinnonamn blev min favorit, sängen Kristina är nu på min önskelista.


  • Nils Albert Eriksson känd från After Dark och  arbetar nu även på Stockholms Operan här tillsammans med min NYC bästis Gabriella Dufwa-Mehta, NYC fastighetsmäklare på DOT reality och fd supermodell i Paris

  • Här med underbaraste tv profilen Doreen Månsson