GALA magasin
You Are Reading
Här är officiella trailern till Viaplays originalserie ”Två systrar”
0
Film & TV

Här är officiella trailern till Viaplays originalserie ”Två systrar”

Två systrar

Julia Ragnarsson spelar Vanessa som har en tv-karriär men kämpar med relationer och ett destruktivt festande. Dilan Gwyn spelar Alicia som kämpar med att leva upp till förväntningarna i överklassen och upprätthålla en perfekt fasad men rasar inombords. Nu kommer den officiella trailern till Viaplays originalsere Två systrar, som är fritt baserad på Hannah Widells och Amanda Schulmans böcker med samma namn. ”Två systrar” har premiär den 5 september på Viaplay.

Två systrar

Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn spelar huvudrollerna i Viaplays nya originalserie ”Två systrar” som handlar om syskonkärlek, syskonrivalitet och vad som händer när man försöker skydda den man älskar allra mest, men det snarare misstolkas som missunsamhet. Medan systrarna brottas med att hitta sig själva och bryta sig loss in i nya relationer söker de sig alltid tillbaka till varandra när vardagen runt dem rämnar.

– Alicia är lillasyster till Vanessa och försöker passa in i en värld som hon inte alls kommer ifrån och det är lite hennes kamp genom hela säsongen. Serien handlar väldigt mycket om att komma ihåg vem man är och båda två växer upp på sina olika sätt, säger Dilan Gwyn.

Nu släpps den officiella trailern till Två systrar som har premiär den 5 september på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay. Serien i åtta delar är fritt baserad på romansviten av Hannah Widell och Amanda Schulman.

I övriga roller ser vi bland andra Hannes Fohlin, David Larson, Happy Jankell, Helmon Solomon, Pablo Leiva Wenger, Julius Fleischanderl och Caroline Winberg. Jens Hultén spelar systrarnas pappa Klas som har en alkoholproblematik och är skild från deras mamma Susanne (Lia Boysen).

Två systrar har premiär den 5 september med alla åtta avsnitt samtidigt på NENT Groups streamingtjänst Viaplay. Trailern går också att ladda ner här nedan.