GALA magasin
You Are Reading
Den första designklänningen…
0
Blogg - Therése Neaimé

Den första designklänningen…

Lillsessan en vecka idag! Firas med en första egen designklänning från Sara Poul! Det ska börjas i tid.

Tack kära Sara! Vi älskar den!! Eller? Någon har en bestämd vilja men tror den gick hem… ❤️

Första veckan med fyra barn. Hur går det då? Idag var jag på Nikkis skolavslutning. Min 11 åring. I förrgår blev det en sista julklappsrush på stan. Livet stannar inte bara för att man fött barn för en vecka sedan och tur är väll det. Speciellt inte som ensamstående. De andra barnen förväntar sig att vissa saker är precis som vanligt. Och så får det bli. – Hur orkar du vara precis som vanligt var det någon som utbrast idag på avslutningsfikat för Nikkis klass? Du har ju precis fött barn!?

Ja, det kan man undra men för mig är det bara så det funkar. Jag är van att göra det mesta själv. Men allra mest är det nog den totala euforin över att ännu en graviditet var möjlig. Samt den överväldigande kärleken till ännu ett nytt liv som inte ens får mig att känna efter. Trött? Ja, visst är jag trött. Mycket ammande även nattetid men det sanna är att jag mår fantastiskt bra! Jag känner mig inte mycket tröttare vid 53 än vad jag gjorde vid 39 vid min första graviditet. Låter det för bra för att vara sant? Kanske. Men så känns det just nu. Kanske ändras denna känsla längre fram. Lovar be om hjälp om det behövs. Om jag ibland inte räcker till. Barnens bästa först. Försöker inte spela hjälte.

Tappat nästan 10 kilo på en vecka. Galet. (Det mesta vätska dock) Mestadels amningens förtjänst. Äter som vanligt. Och mer. För amningen skull. Kroppen är en otrolig apparat!

Tacksamheten är överväldigande! Tänk att det blev ett litet underverk lagom till jul!! Så stort!! Lycka GER energi. Att våga ger tillfredsställelse. Speciellt när oddsen för framgång varit något mer begränsade och utmanande.

Jag tänker att det faktum att ålder kan vara bara en siffra åter bevisar sig självt.

Kära vänner… kör på!! Med vad det än må vara som får ert hjärta att ticka så där lite extra! Livet är för kort för att INTE våga för dagarna går ändå!

Kärlek!

Design dresses Sara Poul 💜💜💜

Bilder by NIKKI NEAIMÉ

Purple is the color!!!

#7days #baby #mama #designdress #sarapoul

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."