GALA magasin
You Are Reading
Dance Love – Music Video!
0
Blogg - Therése Neaimé

Dance Love – Music Video!

Dance Love – Music Video!

Kära läsare,

I går släppte jag en ny musik video till min internationella låt ”Dance Love”. Så stolt över just denna, som jag hoppas och tror tillför mycket glädje, speciellt i dessa tider. Jag tänker att vi människor ibland lägger för mycket fokus på problemen. Att vissa jobbiga saker händer, som tex en pandemi, kan vi inte alltid göra något åt. Då tycker jag att det är viktigare att istället fokusera på musik och glädje, vilket jag hoppas att Dance Love kan bidra med! Låtens melodi är ”catchy” och texten handlar om att vi ska dansa, leva i nuet och fokusera på det positiva i livet. Om vikten att ta oss tid att ”leka” mer . Om att vi alla är vinnare oberoende av vilken roll vi har eller vad vi gör.

Hollywood nominering för bästa låt!

Det känns också extra fint att samma låt är nominerad i Hollywood genom ”Hollywood In Media Awards” som bästa låt i kategorin ”Dance”.  Yay!! Efter en minst sagt annorlunda och utmanande vår, som bland annat har inneburit inställda spelningar, har jag ändå försökt att köra på ungefär som vanligt. Vi har släppt flera låtar och musikvideos. Det har också medfört att vi fått hitta alternativa lösningar som att till exempel livestreama en del musikspelningar. Därför känns det extra fint att bli nominerad internationellt och även som ett slags kvitto på att det lönar sig att göra det man tror på och köra sitt eget race.
Vill dock ännu en gång poängtera att inget av ovan vore möjligt utan fantastiskt värdefulla samarbeten. Samarbeten jag är oerhört tacksam för. Att gå sin ”egen väg” är viktigt men att göra det tillsammans MED andra som vill åt samma håll är nyckeln.

Hoppas att ni tycker om denna video och glöm inte att följa era hjärtan i vad det än må vara. Allt ÄR möjligt!! Med hopp om att inspirera flera av er läsare att gå er egen väg.

Kärlek Therese

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=_C0yGX8jhmM&feature=youtu.be

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."