GALA magasin
You Are Reading
Benjamin Ingrosso: ”Jag hoppas på att få bjuda in till skratt och tårar”
0
Nöje

Benjamin Ingrosso: ”Jag hoppas på att få bjuda in till skratt och tårar”

Benjamin Ingrosso

Han har stått på scen sedan han var nio år gammal och Benjamin Ingrossos senaste album ”En gång i tiden (del 1) och (del 2)”, har fått genomgående hyllningar. Under våren 2021 såg vi också honom i det egna musik- och matprogrammet ”Benjamin’s” i TV4. Han gjorde dessutom succé i fjolårets upplaga av ”Så mycket bättre”. Idag  debuterar han som sommarvärd i radions P1.

– Jag hoppas på att få bjuda in till skratt och tårar där jag öppnar upp mig om livshändelser och erfarenheter som format mig till den jag är i dag. Det är en otrolig ära för mig att få göra detta och jag hoppas att folk kommer att lyssna och tycka om det.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio