GALA magasin
You Are Reading
Båda prinsarna gästar Idrottsgalan
0
Kungligt

Båda prinsarna gästar Idrottsgalan

Prins Carl Philip och prins Daniel

Måndagen den 18 januari är det återigen dags att summera det gångna idrottsåret under Idrottsgalan, som leds av Kristin Kaspersen. Enligt den kungliga kalendern så gästas galan av både prins Carl Philip och prins Daniel. Båda våra stiliga prinsar kommer att vara på plats för att dela ut priser. Prins Carl Philip delar även i år ut det prestigefulla Jerringpriset som du kan rösta på här:https://idrottsgalan.se/nominerade-idrottsgalan-2021/radiosportens-jerringpris/ samt: https://sverigesradio.se/grupp/16930  Prins Daniel delar ut ”Årets Peppare” som du kan läsa mer om här: https://generationpep.se/sv/hur-vi-arbetar/egna-satsningar/arets-peppare/

Det har varit ett minst sagt historiskt idrottsår som bjudit på många utmaningar, men också ett idrottsår med många fantastiska svenska idrottsprestationer. Komikern och sportnörden Niklas Andersson återkommer till Idrottsgalan efter fjolårets succé i en rad humoristiska inslag.

– I år är jag extra glad över att få leda Idrottsgalan, först och främst med tanke på att det har varit ett sådant speciellt år inte bara för idrotten utan för Sverige och hela världen. Men också för att det är mitt tionde år som programledare för Idrottsgalan. Jag är också väldigt glad över att vi får möjligheten att hylla de idrottskvinnor och män som tränat, kämpat och haft möjligheten att tävla under detta säregna år, säger programledare Kristin Kaspersen.

Idrottsgalan sänds på SVT1 kl 20.00

Kristin Kaspersen