GALA magasin
You Are Reading
Vimmel-extra
0
Blogg - Leif Schulman

Vimmel-extra

Leif och Ann Schulman

November är normalt ett av årets vimmeltätaste månader. Men inget är som bekant normalt detta år. Just hemkomna från ett coronadrabbat Cannes, där festlivet var obefintligt. Hela Frankrike stängdes ner för en vecka sedan och det då rådande utegångsförbudet utsträcktes till en nästan total lockdown.

Här hemma är det inte fullt så omfattande restriktioner ännu, men de som finns påverkar förstås det sociala livet. Den ljusning som till exempel festarrangörer såg för bara en månad sedan är nu släckt. Ljusglimtarna i novembermörkret blir färre. Var vimlet vi var på igår årets sista? Mycket talar för det.

Det kändes nästan lite förbjudet att träda in i The Escape Societys lokaler på Kaptensgatan på Östermalm. Hit hade vår gode vän Alexander Erwik bjudit in till VIP-visning av konceptet. Få gäster och 300 kvm stora lokaler plus handsprit borgade för att kvällen skulle vara coronasäkrad. Escape Rooms är det senaste för AW-gänget eller jobbets team building.

Härliga Dogge Doggelito tog en selfie med oss utanför The Escape Society.
Med Gala Magasin-bloggkollegan Therése Neaimé.

 

Rum med speciella teman där gruppen gemensamt ska lösa en berättelse. Hos The Escape Society är det rum med olika filmteman, som till exempel Gudfadern. Därför hade kvällens gäster uppmanats att klä sig efter filmtemat och många hade verkligen gått all in vad gäller outfit. Själva satsade vi på elegant Hollywood-glamour. Rummen och de speciella miljöerna plus gästernas fantasirika utstyrsel var ett eldorado för vimmelfotograferna. (Stora bilden på oss ovan är tagen av Peter Ortvik)

Kvällen avrundade vi med att möta upp dotter Nicole på närliggande Hotel Diplomat tillsammans med bästa vimmelvännerna Hans och Anna Shimoda och Lulle och Lara Johansson. Där mötte vi Zinat Pirzadeh, som också varit på Erwiks event. Bästa Zinat bjöd Ann och mig på ett glas champagne. Underbart gott! Och så blev det lite rosé i den lugna och mysiga hotellbaren.

Nu håller vi i, och håller ut. Och håller tummarna för att tillvaron snart blir normal igen.