GALA magasin
You Are Reading
Vilket liv med Renée Nyberg – premiär ikväll!
0
Film & TV

Vilket liv med Renée Nyberg – premiär ikväll!

Ikväll tar söndagsunderhållningen på TV4 ett kliv in i de stora skådespelarnas och musikernas värld. Några av Sveriges mest folkkära stjärnor ska hyllas när nya underhållningsprogrammet Vilket Liv! tar plats på TV4 och TV4 Play. Renée Nyberg är programledare.

Det blir fem helkvällar där några av landets mest ikoniska och välkända svenskar hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. De fem medverkande är Suzanne Reuter, Björn Skifs, Lena Philipsson, Robert Gustafsson och Tommy Körberg, vars karriärer sträcker sig över flera decennier och engagerar över generationsgränserna.

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar. Att få hylla och intervjua de här fem ikonerna känns så roligt och att vi är i en teater och inte i en tv-studio skapar en starkare närvaro hos alla som medverkar, säger Renée Nyberg som är programledare.

Inför en fullsatt publik på Oscarsteatern i Stockholm gör Renée Nyberg en djupdykning i huvudpersonernas liv. Det blir spännande överraskningar från tidigare artistkollegor, oväntade återföreningar, och framför allt stora känslor, varvat med livemusik och olika upptåg på scen. Inget program är det andra likt och listan på musiker och skådespelare som dyker upp är lång.

– Vår huvudperson vet inte vad som väntar bakom ridån på Oscarsteatern, men tittarna kan förvänta sig en fullspäckad helkväll där vi kommer att påminnas om några av höjdpunkterna i svensk underhållningshistoria, säger Renée Nyberg.

Under kvällens gång gästas programmen av både nära och kära samt kända gäster som betytt mycket för huvudpersonen. Tittarna får dessutom se helt nya sidor hos dessa ikoniska gäster.

– Renée Nyberg leder Vilket liv! med varm och trygg hand och får våra huvudpersoner att slappna av och visa sin personliga sida, i den här oväntade situationen, jag vågar påstå att ingen är bättre än Renée på att leda ett program av det här slaget, säger Caroline Norrby, exekutiv producent.

Vilket Liv! har premiär söndagen den 28 augusti på TV4 Play och TV4.

Programordning:

Björn Skifs – 28/8

Björn Skifs överraskas av familjen.

Lena Philipsson – 4/9

Robert Gustafsson – 18/9

Suzanne Reuter – 25/9

Tommy Körberg – 2/10

 

Foto:Jakob Dahlström, Pernilla Thelaus/TV4