GALA magasin
You Are Reading
Våga glittra… även när vardagen känns gråare än vanligt.
0
Blogg - Therése Neaimé

Våga glittra… även när vardagen känns gråare än vanligt.

End result!
Ännu ett Cinderella moment! Tusen tack finaste Sara Poul för att du får mig att ännu en gång känna mig som en prinsessa! ⭐️⭐️⭐️

Älskade fantastiska människor. Vet att jag sagt det förut men skriver det igen. Så länge vi har livet så har vi allt. Och jag tänker att vi är skyldiga alla de som inte längre har just livet men också oss själva att leva det till fullo. Att våga sticka ut hakan och lita på våra eget hjärtan. Att våga dra på oss ett guldfodral en helt vanlig vardag eller ha modet att önska oss det vi behöver allra mest just nu, precis idag, för att känna oss fullkomliga. Skyldiga oss själva att våga drömma högt.

Jag har haft turen att kunna försörja mig och de små på nästan bara min musik de senaste 17 åren!!! Bara en sådan sak. 9 år i Dubai. 5 år i Hollywood i hjärtat av L.A. Så oändligt tacksam för detta. De sista 7 åren i Dubai kunde jag även ta med mig barnen under mina långkontrakt på olika lyxhotell. En fantastisk tillvaro. Barnen har tex aldrig spenderat en enda höst på förskola. Varför? Jo för att jag vågade drömma. Vågade tänka utanför boxen i att allt är möjligt.

Med en oförutsedd pandemi kom en förändring. Saknat den där kontinuiteten och privilegiet i att få stå på scen varje kväll.
Vet att jag i början av november reflekterade över min sorgsenhet i att för första gången på över 15 år just denna jul inte ha möjligheten att sjunga mina älskade jullåtar. Alla vackra ”julisar” som jag samlat på mig under åren.

Påminde då mig själv att behålla min tillit. Att våga önska högt och lita på att det kommer. ”Just wait for it” är en av de affirmationer jag bla använder i mina föreläsningar. So I waited for it! Men ännu mer än det så vågade jag fråga, yttra min önskan högt.

Och så kom den. Frågan om jag ville ha en egen julshow på ett av våra renomerade restauranger i Sthlm. Le Rouge i Gamla stan. 18 shower under just december månad. Med start ikväll. (Genrep inför publik i måndags). Bevisar ännu en gång att tillit och affirmationer funkar alldeles utmärkt 🤗🙏 Fast än mer är det väll så att när vi just vågar önska oss något och tror på det med hela vår själ, så skapar vi också vår egen verklighet.

Hoppas med detta kunna inspirera fler att våga tänka högt.

Modet att våga eftersom våra ”Dagar går ändå”.

Therese Neaime – Dagarna går ändå.

Ikväll kliver jag i denna guldiga skönhet och sjunger mina jullåtar av hela mitt hjärta. Tacksam! Lycklig! För så mycket. Varmt välkomna! ❤️❤️❤️

Speldatum:
December 3,4,7,8,9,10,11,14,15,16,17,18,21,22,25,31

För bordsbokning:

https://lerouge.se/

#alerouge #gamlastan #dinner #dinnershow #restaurang #stockholm #visitstockholm #lerougesthlm #kungligaslottet #cinderellamoment #sarapoul

 

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."