GALA magasin
You Are Reading
Stockholm Fashionweek 2021
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Stockholm Fashionweek 2021

först ut Ida Sjöstedt, på Hallwyska som alltid romantiska och vackra plagg, fina sidentyger, spets och tyll, kul också att Ida använder kurviga modeller.

För mig är alltid Beckmans school of design den roligaste presentationen, så mycket talang och spontan kreativitet.

 

Charlotte Vasberg har vackraste smyckes kollektionen, älskar de ”kungliga” pärl colliers med kedjor och stora stenar, Cjarlott har också en fin Väsk kollektion och till våren 2022 kommer hennes hållbara baddräkts kollektion, inspirerad av LA och 80-talet

Helt ofattbart är konstnären och fotografen Jacob Felländers projekt tillsammans med HM, en virtuell värld där du själv kan skapa konst och trycka på tex tröjor jag gjorde en t-shirt med en bild på min dotter och skapade en ram och text SÅ roligt!

Jag och Mia från HM

min gamla goda vän skaparn Jacob Felländer, hans fru Eva Röse, bar en fantastisk klänning med tryck skapade av konstverk av Jacob,  här  har jag t-shirten jag skapat!