GALA magasin
You Are Reading
Bianca Ingrosso: ”Min och mammas relation har varit en bergochdalbana”
0
Nöje

Bianca Ingrosso: ”Min och mammas relation har varit en bergochdalbana”

Bianca Ingrosso

Tittarnas favoritfamilj firar jubileum med flerfaldigt Kristallenbelönade ”Wahlgrens värld”. I den tionde upplagan av succéprogrammet har Pernilla Wahlgren börjat dejta! Vi följer hennes första steg ut i dejtinglivet, stylad av dottern Bianca Ingrossos stilsäkra hand. Vi får även följa Biancas kärleksliv, i med och i motgång. Det blir spontana tatueringar, nostalgiska videoband från när Benjamin och Bianca föddes, hatstormar och kärleksbombningar. Säsong 10 har premiär på discovery+ torsdag den 2 september och sänds även på Kanal 5 klockan 20.00.

Pernilla Wahlgren

”Wahlgrens värld” såg dagens ljus 2016 och har sedan dess blivit en tittarsuccé som engagerar, säsong efter säsong. Programmet har belönats med det prestigefyllda Kristallen-priset Årets tv-program och mor och dotter var inför den 17:e upplagan av Kristallengalan återigen och för fjärde året i rad nominerade till Årets tv-personligheter – en titel de också vann 2018.

Torsdag den 2 september är Pernilla och Bianca återigen aktuella med en rykande färsk säsong av ”Wahlgrens värld” – den tionde i ordningen. Allt kan hända i den omåttligt populära serien, där mor och dotter öppenhjärtigt bjuder in tittarna att följa deras liv. Känslorna går på högvarv och ingen dag är den andra lik.

”Wahlgrens värld” har inte bara satt guldkant på torsdagarna för tittarna. Serien har även betytt mycket för Pernilla och Bianca, som beskriver hur Wahlgrens värld har förgyllt deras egen relation.

Bianca Ingrosso

– Min och mammas relation har varit en bergochdalbana, samtidigt som vi såklart också haft väldigt kul. Men det är många som känner igen sig i att vara en stor familj, men ändå känna sig ensam. Att den här mor och dotter-relationen kan vara lite upp och ner, det är det många som känner igen sig i, säger Bianca.

Pernilla Wahlgren

– Det betyder mycket för mig och Bianca att få göra det här tillsammans. Det är jättefint att man kan vara mor och dotter och även kollegor och ett team. När jag var popartist önskade jag att jag var i en grupp i stället för att vara soloartist, för jag tyckte det var tråkigt att vara själv, men nu har jag min duo med Bianca, säger Pernilla.

Säsong 10 av Wahlgrens värld har premiär ikväll, torsdag 2 september, på discovery+ och på Kanal 5 klockan 20.00. Samtliga nio säsonger finns att streama på discovery+.

Foto: Magnus Ragnvid