GALA magasin
You Are Reading
Stjärnklart på Hamburger Börs
0
Nöje

Stjärnklart på Hamburger Börs

Hamburger Börs

På fredag, den 19 november, slår Hamburger Börs i Stockholm upp portarna till årets stjärnklara och självklara julshow – STJÄRNKLART! Den nygamla traditionen där Hamburger Börs presenterar en julshow tillsammans med några av Sveriges mest meriterade artister återupptas och detta år blir det sannerligen en stjärnklar julfest. En helkväll med livemusik och underhållning med några av Sveriges i särklass bästa röster. Det blir unika musikaliska möten, humor, fantastiska jultolkningar och egna hits när fem av Sveriges största artister intar scenen tillsammans med några av våra främsta musiker.

Hamburger Börs

Sarah Dawn Finer – En av Sveriges mäktigaste röster som dessutom är en av landets bästa programledare och podcastare med sin musikalitet som hedersmärke – alltid med värme, humor och trygghet. Dessutom med några utav Sveriges mest älskade julskivor och vinterturnéer i sin repertoar.

Plura – Matconnoisseuren/ livsbejakaren och en av Sveriges mest folkkära artister med otaliga hits under sina vingar.

John Lundvik – Melodifestivalvinnaren och Let’s Dance-vinnaren med en av Sveriges i särklass bästa sångröster – lämnar inte ett öga torrt och är rapp som få.

Tusse – Idol- och Melodifestivalvinnaren som sin fantastiska röst och sitt artisteri sprider glädje och bjuder på underhållning och hjärta i allt han företar sig.

Linda Pritchard – En sångerska i världsklass och tillika en oerhört bra dansare som sjunger in julen tillsammans med bandet bestående av:

Per Björling – Mårgan Höglund – Johan Röhr – Kristian Kraftling – Conrad Boqvist.

Hamburger Börs Christmas Edition – Stjärnklart kan ses från den 19 november till och med den 22 december.

StjärnklartStjärnklart

För mer info: https://hamburgerbors.se/

Foto: Markus Gårder, Urban Andersson