GALA magasin
You Are Reading
Stilren påskdukning
0
Shopping

Stilren påskdukning

Stilren påskdukning
Artikeln innehåller reklamlänkar – Läs mer här >

Fira att våren äntligen är här med mjuka pasteller och naturdetaljer i din påskdukning.

Dragarbilden: Allt kommer från Rörstrands serie Swedish Grace. Du hittar den här.

Stilren påskdukning

1. Pynta påskriset med dessa vackra glasägg från Iittala. De säljs i 3-pack, och kommer i en presentförpackning, vilket gör dem till en fin gåva till värdparet i påsk. För pris och mer info klicka här.
2. Diskreta vita bomullsservetter med underbart söta broderade harar. De heter Rabbit, säljs i 2-pack och kommer från Hemtex. För pris och mer info klicka här.
3. Hur ljuvlig är inte den lilla tallriken Belinda från Hemtex? Med den kommer din påskdukning att ge dina gäster riktigt starka vårkänslor. För pris och mer info klicka här.
4. Ovalt fat med trendigt räfflat mönster. Hammershøi från Kähler. För pris och mer info klicka här.
5. En stilren bordsduk i linne som inte tar för mycket uppmärksamhet från din påskdukning. För pris och mer info klicka här.
6. Njut av äggen ur söta äggkoppen Alice från GreenGate. För pris och mer info klicka här.
7. En tupp tillverkad i trä blir en stilren påskdekoration. Om ni vill påskpyssla går det även att måla den. Den är 10 cm hög och kommer från Lovi. För pris och mer info klicka här.
8. Aalto-vasens eleganta form blir en vacker mittpunkt i dukningen. Från Iittala. För pris och mer info klicka här.
9. DBKDs Eating rabbit skål är tillverkad av keramik och passar perfekt som serveringsskål för påskgodiset. För pris och mer info klicka här.
10. Djurvänliga fjädrar i papper som enkelt kan fästas i påskriset med ståltråden. Kommer i två färger och säljs i 6-pack. Från Granit. För pris och mer info klicka här.
11. Dekorativa kronljus av 100% paraffin. Ljusen är tvinnade vilket ger dem både ett lekfullt och elegant intryck. För pris och mer info klicka här.