GALA magasin
You Are Reading
Sanningen bakom Anton Ewalds nya poplåt ”DeLorean”
0
Musik & Teater

Sanningen bakom Anton Ewalds nya poplåt ”DeLorean”

Anton Ewald

Anton Ewald är en av Sveriges hetaste popstjärnor och har nominerats till bl.a. Grammis ”Årets låt”, Rockbjörnen ”Bästa manliga liveartist”, MTV Awards och Nickelodeon ”Kids choice awards”. Sålt guld, platina, legat etta på Spotify och blivit utnämnd till en av världens mest talangfulla dansare av nämnda MTV m.fl. Anton slog igenom stort redan 2013 med superhiten ”Begging” och gjorde nu senast succe i melodifestivalen med låten ”New Religion” och tog en finalplats. Nu släpps nya poplåten ”DeLorean” skriven av Anton Ewald tillsammans med Kevin Foo.

Anton Ewald

Lyssna på Anton Ewald ”DeLorean” (Spotify) Klicka här: https://open.spotify.com/album/6Alw69slgLbic433F89fby?si=yT-rKfyFTCO05SAKESl7uA&nd=1

Anton Ewald

– Låten handlar om när man så gärna skulle vilja resa tillbaka i tiden för att ändra något. Tror det hänt oss alla. DeLorean är den kultförklarade bilen från ”Tillbaka till framtiden” och det var det första jag kom att tänka på när låten tog sin form. Så den fick bli en symbol för min tidsresa ha ha… säger Anton Ewald.

Anton Ewald

De senaste åren har Anton bott och jobbat i Miami USA, hunnit jobba som koreograf och dansare till några av världens största latinostjärnor som bl.a. ”Jhay Cortez” med över 2 miljarder streams på Spotify och ”Lary Over”. I USA arbetar han även som internationell fotomodell.

Foto: Brian Jamie

Missa inte GALAs tidigare intervju med Anton Ewald:

Anton Ewald: “Många män är rädda för starka kvinnor”