GALA magasin
You Are Reading
Royal Caribbean lanserar nya kryssningsäventyr från Barbados
0
Resor & Hotell

Royal Caribbean lanserar nya kryssningsäventyr från Barbados

Royal Caribbean

Royal Caribbean introducerar tre helt nya resrutter med Grandeur of the Seas till de eftertraktade 
öarna i södra Karibien med start i början av december 2021. Något att längta till och se fram emot.

Royal Caribbean International kommer för första gången att erbjuda en ny hemmahamn på Barbados som ger kryssningsgäster en ny möjlighet att utforska mer av södra Karibien ombord på Grandeur of the Seas. Tre olika resrutter om 7 och 14 nätter erbjuder vardera sitt eget unika utbud av destinationer som bara måste upplevas – inklusive tre nya anlöpshamnar på öarna Tobago, Trinidad och St. Vincent.

Royal Caribbean

På de veckolånga kryssningarna kan du ö-hoppa till ett nytt resmål varje dag och ta del av den naturliga skönheten och kulturen eller njuta av sena vistelser på de berömda ABC-öarna – Aruba, Bonaire och Curacao. Grandeurs längre seglingar kommer bland annat att erbjuda en övernattning på Aruba i kombination med ett besök i Cartagena, Colombia; Kolon, Panama; och Puerto Limon, Costa Rica.

Royal Caribbean

– Vi är glada över att kunna utöka vårt långvariga partnerskap med Barbados och introducera Bridgetown som Royal Caribbeans nyaste hemmahamn. ”Att segla från hjärtat av Windwardöarna öppnar upp för nya minnesvärda semestrar att dela med familj och vänner på underbara destinationer såsom Grenada, St. Lucia och nu St. Vincent, Trinidad och Tobago,” säger Michael Bayley, VD och koncernchef, Royal Caribbean International.

Royal Caribbean

– Den karibiska kulturen, de rosa sandstränderna och spännande äventyr över hela ön gör också Barbados till ett idealiskt resmål före eller efter kryssningen. Efter det år som industrin och regionen har haft, är detta en glädjande nyhet att se fram emot den kommande vintersäsongen. Vi har under en längre tid velat erbjuda kryssningar från Barbados i kombination med landsvistelser så att resenärerna kan ta del av det bästa Barbados har att erbjuda före och efter sin kryssning. Och på regional nivå lyfter utvecklingen av nya resrutter kryssningsupplevelsen över hela Karibien, säger, Lisa Cummins, minister för turism och internationell transport på Barbados.

Royal Caribbean

– Så, vi är mycket glada över att välkomna Grandeur of the Seas till Barbados. Vi ser fram emot att visa fram den bajanska gästfriheten, ett brett utbud av boende, rik kultur, spännande upplevelser, mat i världsklass, unika attraktioner och vi vill särskilt dela värmen från folket på Barbados. Det är just det här som gör att besökare väljer att återkomma!.

Barbados är känt för sin rika historia och för sina trevliga och gästvänliga människor – ett definierande Bajan-drag som har förts vidare i nästan 400 år och fortfarande är starkt än idag. Äventyrssökande resenärer som vill upptäcka öns atmosfär kan välja mellan flera olika upplevelser i landets elva distrikt med en blandning av kustorter, landsbygd och mindre städer, några sofistikerade och lyxiga, andra med uppslukande och fantastisk natur. Ön sträcker sig över 166 kvadratkilometer mellan Atlanten och Karibiska havet och kallas kärleksfullt för ”Little England” med natur- och kulturarv som tillgodoser alla typer av semesterfirare.

Royal Caribbean

Royal Caribbeans nya vinterseglingar 2021-22 från Bridgetown, Barbados är nu öppen för bokning. Seglingarna avgår på söndagar och alternerar mellan följande resrutter:
• 7-nätters kryssning – Southern Caribbean Island Hop
Avresa från Bridgetown, Barbados (nyhet) och besök Scarborough, Tobago (nyhet); Port of Spain, Trinidad (nyhet); St. George’s, Grenada; Kingstown, St. Vincent (nyhet); Roseau, Dominica; och Castries, St. Lucia
• 7-nätters kryssning – Southern Caribbean Adventure
Avresa från Bridgetown, Barbados (nyhet) och besök St. George’s, Grenada; Kralendijk, Bonaire; Oranjestad, Aruba; Willemstad, Curacao; och Port of Spain, Trinidad (nyhet)
• 14-nätters kryssning – Ultimate Caribbean
Avresa Bridgetown, Barbados (nyhet) och besök St. George’s, Grenada; Kingstown, St. Vincent (nyhet); Kralendijk, Bonaire; Oranjestad, Aruba (över natten); Willemstad, Curacao; Port of Spain, Trinidad (ny); Cartagena, Colombia; Kolon, Panama; och Puerto Limon, Costa Rica

Royal Caribbeans första kryssningssäsong från Barbados gör att kryssningsrederiet kan erbjuda en ännu större variation under vintersäsongen 2021-22. Nya avgångshamnar och destinationer betyder nya upplevelser för resenärer som vill få det mesta av sina efterlängtade semestrar. Detta är en semester värd att vänta på!