GALA magasin
You Are Reading
Pontus Gårdinger & Margaux Dietz leder nytt underhållningsprogram
0
Film & TV

Pontus Gårdinger & Margaux Dietz leder nytt underhållningsprogram

Pontus Gårdinger och Margeaux Diez

I vår kan hela familjen bänka sig framför det nya tävlingsprogrammet ”Duellen” som har premiär på Viaplay, Viafree och TV3 – med Margaux Dietz och Pontus Gårdinger som programledarduo.
– Jag är otroligt taggad på att få leda vårens stora underhållningsprogram, säger Margaux Dietz.

Vårens stora underhållningsnyhet stavas Duellen – tävlingsprogrammet där människor, maskiner och djur får mötas i galna, roliga och spännande dueller. Under tio söndagar får vi följa färgstarka lag som ska försöka gissa rätt på utgången i olika dueller och den som tar sig ända till den sista duellen under varje avsnitt kan vinna det stora priset på 50 000 kronor. Tittarna kan också vara med och interagera genom att gissa hemifrån med den nya Duellen-appen.

– Att programleda är verkligen bland det roligaste jag vet. Jag är otroligt stolt och taggad på att, tillsammans med Pontus, få leda vårens stora underhållningsprogram på Viaplay och TV3. Jag vågar utlova spännande och märkliga dueller som är roliga för hela familjen, säger Margaux Dietz.

Vid sin sida kommer hon att ha programledarveteranen Pontus Gårdinger som är förväntansfull inför nya uppdraget.

– När jag fick frågan om att programleda ”Duellen”, och dessutom tillsammans med Margaux, var det ett väldigt enkelt beslut. Jag älskar verkligen blandningen av galna, helt unika och framför allt otroligt spännande dueller för både stora och små, säger Pontus Gårdinger.

Underhållningsprogrammet ”Duellen” har premiär senare i vår och kommer att sändas i tio avsnitt på Viaplay, Viafree och TV3.

– Det känns otroligt kul att kunna erbjuda ett så stort underhållningsprogram som ”Duellen” för våra tittare nu i vår. Jag ser också fram emot att få se de talangfulla Margaux Dietz och Pontus Gårdinger göra entré som en helt ny programledarduo. Tävlingsmänniskan i mig känner att det här kommer bli en minst sagt fartfylld vår, säger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer på NENT Group.

Foto: Johnny Wohlin