GALA magasin
You Are Reading
Peter Jöback: ”Kände att nu är jag nöjd, nu kan jag dö lycklig. Sen störtade vi…”
0
Nöje

Peter Jöback: ”Kände att nu är jag nöjd, nu kan jag dö lycklig. Sen störtade vi…”

Peter Jöback

Idag är det Peter Jöbacks tur att sommarprata i radions P1. Peter är en av våra mest mångsidiga artister; sångare, skådespelare, låtskrivare och musikalstjärna. Han slog igenom med ”Kristina från Duvemåla” och har bland annat haft huvudrollen i ”Fantomen på operan” både i Londons West End och på Broadway. Senast handplockad till musikalens 30-årsjubileum i New York.


Peter är dessutom flerfaldigt grammisnominerad med miljonsäljande skivkatalog och Guldbagge-vinnare 2020 med filmen ”Jag kommer hem igen till jul” och hösten 2021 är Peter Jöback med i TV4:s ”Så mycket bättre”.

Peter berättar bland annat i sitt program om när han var uppe i en luftballong med den han älskade.

– Kände att nu är jag nöjd, nu kan jag dö lycklig. Sen störtade vi.

50-årige sångaren och skådespelaren Peter Jöback debuterar som sommarvärd.

Foto: Mattias Ahlm, SR