GALA magasin
You Are Reading
Påskpyssla med fantasi, kreativitet – och lakrits!
0
GALA tipsar

Påskpyssla med fantasi, kreativitet – och lakrits!

Påsk

Med våren kommer påsken – högtiden för fantasi och kreativitet. Vilket är just det som är i fokus i årets påskkollektion EASTER från LAKRIDS BY BÜLOW. Samla hela familjen, njut av de läckra påskvarianterna och låt fantasin styra målningen.

Lakrits

I år lanserar LAKRIDS BY BÜLOW den speciella påskkollektionen EASTER. Kollektionen erbjuder lek och kreativitet – och naturligtvis läckra, nya smakupplevelser. Påskkollektionen bjuder in till kreativitet med lakritspåskägget EGG som din blanka canvas, vilket ger din inre konstnär fri lek där bara fantasin sätter gränser.

När du köper EGG kan du välja mellan två påskvarianter att njuta av under tiden du målar: den klassiska Crispy Caramel och nyheten Twisted Banana. Crispy Caramel består av söt lakrits insvept i karamelliserad dulchechoklad pudrad med lakritspulver och havssalt. Nyheten Twisted Banana, som var en stor hit bland testpanelen Licorice Lover’s Lab när den testades 2020, har en härlig blandning mellan sött och salt. Den har smaker av saltlakrits, söt banan, lakritspulver och vit choklad.

– Med årets påskkollektion EASTER vill vi inspirera och uppmuntra till kreativitet hos våra konsumenter. Påsken förknippas med pyssel för många. Det målas på ägg och det pyntas med påskris i husets alla hörn. Under omständigheterna har inte alla möjlighet att vara tillsammans för årets påskpynt. Vi vill därför uppmuntra till digitalt påskpyssel tillsammans med familjen. Det är bara fantasin som sätter gränserna, säger Johan Bülow, kreativ chef och grundare av LAKRIDS BY BÜLOW.

Njut med gott samvete

Påskägget, precis som LAKRIDS BY BÜLOWS andra förpackningar, är tillverkat av 100% återvunnen och återvinningsbar plast. Så du kan njuta av läckerheterna med gott samvete. När all lakrits är uppäten kan påskägget leva vidare som ett kreativt element i hemmet.