GALA magasin
You Are Reading
Låna en ring och fria med stil
0
GALA tipsar

Låna en ring och fria med stil

Hos Juvelia kan man få låna en ring till sitt frieri. En mycket populär tjänst och ett mycket bra alternativ till dig som vill fria men som inte vill riskera att köpa ”fel” ring. Det finns ett utbud av låneringar såsom solitärringar, alliansringar och släta ringar. Det som är så smart är att man varken behöver veta rätt ringstorlek eller exakt vilken typ av ring den blivande gillar allra mest. Tipset är att välja en ring du själv gillar och som du tror är uppskattad av mottagaren. Efter det lyckade frieriet bokar man in ett möte, antingen fysiskt eller digitalt. Tillsammans skapas de perfekta ringarna utifrån era önskemål om design och budget.

– Det här är en väldigt uppskattad service som vi är relativt ensamma i Sverige om, och vi är övertygade om att du kommer uppskatta den lika mycket som våra andra kunder, säger Juvelias ägare Jonas Löfblad.

Så funkar det att låna en ring

Att låna en ring är gratis men man vill såklart ha en deposition för lånet. Depositionen används sedan som handpenning på den riktiga ringen. Hur mycket pengar det krävs är beroende på vilken typ av ring du vill låna. Släta ringar lånas ut från 500kr och för ringar med stenar cirka 5 000 kronor.

Sammantaget mycket uppskattat av både den som friar och och den som blir friad till.

Läs mer och se exempel på förlovningsringar här:  www.juvelia.se