GALA magasin
You Are Reading
Ögonbrynsgel för allas bryn
0
Stil & skönhet

Ögonbrynsgel för allas bryn

Sminkmärket I WILL MAKEUP, med makeupartisten William Värnild i spetsen, släpper ögonbrynsprodukten Amazing Eyebrow Gel. En transparent gel som definierar, formar och ger effekten av fylliga bryn på ett naturligt sätt. En superhjälte i necessären!

”Under mina år som makeupartist har jag sett alla former, tjocklekar och färger på brynen. Oavsett om du har buskiga, fylliga eller fint formade bryn så kan en gel göra underverk! Ett par välformade bryn är ansiktets spegel som ramar in, ger det ett lyft, piggar upp och skapar harmoni. Fungerar även perfekt för dig som vill få till brow-lift effekten”, säger William Värnild.


Hemligheten ligger i borsten som är noggrant framtagen med en cylinderform. Den gör det enkelt att applicera helt rätt mängd gel samtidigt som stråna lägger sig fint. Som utbildad makeupartist vill William Värnild slå ett slag för den här formen på borsten och formulan i gelen med vårdande ingredienser som inte lämnar en klistrig känsla. Du kan borsta produkten uppåt eller medhårs – oberoende brynform får du ett lika bra resultat.


I WILL MAKEUP är ett sminkmärke grundat av William Värnild, med tidlösa och hållbara produkter som framhäver dina bästa drag på ett naturligt sätt. Producerade och utvecklade i Taiwan och Korea med några av världens bästa formulerare och erfarna tillverkare. Fria från PFSAS-ämnen, parabener och talk. 100% veganska och glutenfria och givetvis inte testade på djur. Amazing Eyebrow Gel är 100% vegansk och återupplivar, återfuktar, lugnar och reparerar din hud genom bl a Provitamin B5, Decylene Glycol och Panthenol. Produkten säljs på den egna sajten iwillmakeup.com och priset är 179 kronor.

Foto: Ryan de Cuevas