GALA magasin
You Are Reading
Nyårsdukning med guldkant
0
Shopping

Nyårsdukning med guldkant

Nyårsdukning med guldkant
Artikeln innehåller reklamlänkar – Läs mer här >

Det finns väl inget bättre tillfälle för glitter och glamour än nyår. Duka upp med en riktigt lyxig nyårsdukning för att fira in det nya året.

Stora bilder: Allt på vänstra bilder kommer från Fyrklöverns serie Diamond. Du hittar den här. Glasen till höger heter Silvia och kommer från Fyrklövern. Du hittar dem här.

Nyårsdukning med guldkant

1. Maxa festkänslan med en liten pappvimpel i guldmetallic från My Perfect Day. För pris och mer info klicka här.
2. Champagneskålen Crispy Gatsby passar lika bra att servera bubblande drycker ur, som att bjuda på desserter i. Kommer i 2-pack från Frederik Bagger. För pris och mer info klicka här.
3. En dekoration som ger det där lilla extra är dessa eleganta droppformade ornamenten i glas. Ornament mix från Hemtex. För pris och mer info klicka här.
4. Guldfärgade tvinnade kronljus, lika lekfullt som elegant. Twisted gloss, Moments från Hemtex. För pris och mer info klicka här.
5. Förhöj dukningen med denna vackra konstgjorda bladgirlang med LED-ljus. Botanical från My Perfect Day. För pris och mer info klicka här.
6. En bordsduk som inte tar för mycket uppmärksamhet är linneduken Clean från Scandi Living. För pris och mer info klicka här.
7. Till och med vatten känns festligt om det dricks ur eleganta dricksglas i kristallglas med ett vackert slingrande blommönster. Arabesque kommer i 2-pack från Spiegelau. För pris och mer info klicka här.
8. Mattallriken Rua Novas vackra mönstret kommer förhöja din bordsdukning. Från Bordallo Pinheiro. För pris och mer info klicka här.
9. Ät lyxigt med klassiska eleganta tallrikar med sirligt mönster i guld. Tallriken ingår i kollektionen Lace Gold, som skapats av Vera Wang. För pris och mer info klicka här.

Nyårsdukning med guldkant
1. Duka upp för fest med de trendriktiga besticken Raw från Aida. För pris och mer info klicka här.
2. Drick drinkar med stil och elegans ur dessa vackra handslipade kristallglasen. Crispy Cocktailglaset från Frederik Bagger. För pris och mer info klicka här.
3. Ingen avancerad vikning behövs med dessa jacquardvävda tygservetter med elegant mönster. 45×45 cm och kommer i 2-pack. Angelica från Hemtex. För pris och mer info klicka här.
4. Även ljusstaken vill dansa in det nya året. Swirl ljusstake 17 cm från Present time. För pris och mer info klicka här.
5. En liten detalj som gör så mycket. Stilrena servettringar i stål som kommer i 4-pack. Basic från Hemtex. För pris och mer info klicka här.
6. Låt karaffen Harvey från Aida glittra som en diamant på matbordet. Karaffen har ett vackert mönster som är inspirerat av en fasettslipad kristall vilket gör den väldigt elegant. För pris och mer info klicka här.
7. Sprid ut guld- och silverfärgade julgranskulor lite här och där på bordet för en lekfull och glamourös nyårsdukning. Dessa kommer från By Benson, och säljs i 16-pack med både blanka och matta kulor. Du hittar de guldfärgade här, och de silverfärgade här.