GALA magasin
You Are Reading
Alla hjärtans dags presenter till henne
0
Shopping

Alla hjärtans dags presenter till henne

Alla hjärtans dags presenter till henne
Artikeln innehåller reklamlänkar – Läs mer här >

Årets mest romantiska dag är snart här. Om du vill fira med din älskling får du här 20 tips på kärleksfulla Alla hjärtans dags presenter till henne.

Alla hjärtans dags presenter till henne

1. Hjärthalsband i 18K guld med kristaller och singapore kedja från Guldfynd. För pris och mer info klicka här.
2. Skapa en romantisk stämning med den handmålade ljuslyktan Poppy som är formad som en vallmoblomma. Från Målerås glasbruk. För pris och mer info klicka här.
3. Men en flaska som ser ut som en diamant och en doft som ska få ditt hjärta att blomstra av passion är Lancômes ”La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum” helt rätt till Alla hjärtans dag. För pris och mer info klicka här.
4. Valentina från Caroline Svedbom är ett halvstelt armband av mässing med 18K guldplätering som pryds av två hjärtformade kristaller. För pris och mer info klicka här.
5. Så enkla och eleganta örhängen i 18K guld. Från Guldfynd. För pris och mer info klicka här.
6. Hjälp din älskling organisera sina smycken med ett fint och praktiskt smyckeskrin från Åhléns Home. För pris och mer info klicka här.
7. Morgonrock i något kortare modell från Lady Avenue gjord i lyxig och sval siden. För pris och mer info klicka här.
8. Det kan aldrig bli fel med en vacker bukett! Den här buketten innehåller tulpaner, vaxblomma, alstroemeria, prärieklocka och eukalyptus. Och levereras tillsammans med en ask med goda geléhjärtan. För pris och mer info klicka här.
9. Låt henne visa upp blombuketten i en modern variant av den klassiska porslinsvasen från Lyngby Porslinsfabrik. För pris och mer info klicka här.
10. Klassiska örhängen i 18K guld med Kubisk Zirkonia. För pris och mer info klicka här.

Alla hjärtans dags presenter till henne

1. Visa din kärlek med The Body Shops Strawberry Heart Gift Box. Boxen innehåller Strawberry Lip Butter, Strawberry Body Butter och Strawberry Hand Cream. För pris och mer info klicka här.
2. Halsband med tunn kedja och ett stenprytt hjärta från Syster P. För pris och mer info klicka här.
3. Lancômes Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren och härlig blomdoft med en oemotståndlig doftkomposition som består av toppnoter av päron, pion och magnolia. För pris och mer info klicka här.
4. Skåla för er kärlek! Ripple Champagneglas från Ferm Living har en vackert krusad yta och klassisk design. Säljs i 2-pack. För pris och mer info klicka här.
5. Mugg med Astrid Lindgrens citat ”Ja, jag tror att livets innersta mening är kärlek” ingraverat. Från Design House Stockholm. För pris och mer info klicka här.
6. Armband i rhodinerat äkta silver som ger Hollywood vibbar. För pris och mer info klicka här.
7. Liten rund vas i klart glas med naturkork och litet kopparrör, perfekt till snittblomman. Den kommer från Scandinaviaform och finns i olika storlekar. För pris och mer info klicka här.
8. En parfym som både är vacker och doftar gott får hon med denna limited edition-flaska inspirerad av ögonblicket då solens strålar sprider sig över ökensanden i gryningen. Desert eden limited edition från Estée Lauder. För pris och mer info klicka här.
9. Dessa underbart vackra örhängen i 18K guld med kristaller i färgen Light rose kommer från Hallbergs Guld. För pris och mer info klicka här.
10. Mulberrys lilla väska Small Darley är stilren, klassisk och alldeles alldeles underbar! För pris och mer info klicka här.