GALA magasin
You Are Reading
Ny säsong av Solsidan spelas in i vår
0
Film & TV

Ny säsong av Solsidan spelas in i vår

Solsidan

I maj börjar TV4 och C More spela in den sjunde säsongen av tittarsuccén Solsidan. I den nya säsongen får vi följa de tre parens livskriser framtvingade av jakten på lyckan, det förflutna och framtiden. Den nya säsongen utgörs av tio avsnitt som har premiär i höst på TV4, TV4 Play och C More.

– I nya säsongen av Solsidan har vi för första gången tillsammans med ensemblen stakat ut en ny säsong och hittat minst sagt spännande utmaningar för våra karaktärer. Efter drygt tio års filmande har vi skådespelare lärt känna karaktärerna, och för varje år försökt fördjupa dem. Senaste året har varit omvälvande och detta har nog påverkat våra historier mer än vi trodde från början, säger Felix Herngren.

I Solsidans sjunde säsong får vi följa familjerna när de konfronteras med livskriser och livsstilsförändringar som ett resultat av sina livskriser. Alex och Anna står åter inför en skilsmässa som leder Alex in i det digitala dejtandets värld medan Annas namn florerar i skvallerpressen efter en påstådd romans med en kollega på filminspelningen hon precis kommit hem från. Mickan fyller 40 och får ett plötsligt infall att påbörja karriär – som influencer. Fredde söker svar på vad som gör honom lycklig och under resans gång lyckas han återförenas med sin bakgrund inom synthrörelsen. Ove konfronteras till sist med sin egen snålhet och hans nyfunna generositet oroar Anette.

Serien utspelar sig i Saltsjöbaden och i tittarsuccéns sjunde säsong återvänder det folkkära grannskapet med Alex (Felix Herngren), Anna (Mia Skäringer), Fredde (Johan Rheborg), Mickan (Josephine Bornebusch), Ove (Henrik Dorsin) och Anette (Malin Cederbladh) i spetsen. Bland säsongens gästskådespelare återfinns bland andra Fredrik Hallgren, Carolina Gynning och Louise Norddahl.

Foto: TV4/C More