GALA magasin
You Are Reading
Nu öppnar NK Ateliér by Lars Wallin
0
GALA tipsar

Nu öppnar NK Ateliér by Lars Wallin

Lars Wallin, NK

Nordiska Kompaniet har nu öppnat NK Ateliér som drivs av Sveriges ledande couturedesigner Lars Wallin. NK Ateliér by Lars Wallin hjälper kunder att förnya och förbättra befintliga plagg på ett hållbart och långsiktigt vis. NK Ateliér by Lars Wallin finns belägen i NK Parkadens entréplan.

NK Ateliér by Lars Wallin är ett skrädderi som gör klassiska ändringar och modifieringar för att plagg ska få den perfekta passformen. Lars Wallin kommer där att, förutom sin coutureverksamhet, även erbjuda större och mindre omarbetningar av kvalitetsplagg som förnyar och förlänger livet på dessa för att främja slow fashion och det långsiktiga förhållningssättet till mode.

Lars Wallin, NK

– Jag vill få kunder att se värdet av att satsa på kvalitet. Att de inte alltid behöver köpa nytt för att uppdatera garderoben med nya stilar, utan att det går att skapa något från gamla favoritplagg och ge plagget en helt ny upplevelse. Även ärvda plagg, med ett känslomässigt värde, kan nyanseras för att passa dagens mode. Hållbart mode för mig är att kunna lyfta ett personligt värde, säger Lars Wallin, couturedesigner.

Lars Wallin

– NK arbetar ständigt med att utveckla sitt förhållningssätt till hållbarhet och långsiktighet. Genom vår satsning på NK Ateliér by Lars Wallin ger vi nu våra kunder möjligheten att återanvända, uppdatera och förnya sina plagg så de kan ge nya minnesvärda upplevelser för den som bär dem, och samtidigt bidra till en bättre miljö, säger Karin Wickberg Marknadschef på Nordiska Kompaniet. Hon fortsätter; ett skrädderi har länge varit en efterlängtad service till våra kunder och det känns helt rätt för NK att nu knyta till sig Lars Wallin för detta med hans unika känsla för kvalitét.