GALA magasin
You Are Reading
Hörlurar med avancerad brusreducering
0
GALA tipsar

Hörlurar med avancerad brusreducering

Huawei lanserar nya HUAWEI FreeBuds 6i, det senaste tillskottet i deras i-serie med funktioner som bra ljudkvalitet, lång batteritid och förbättrad brusreducering som sätter en ny nivå för hörlurar i denna priskategori.

Lanserade med en rad uppgraderade funktioner som Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0, förbättrad ljudkvalitet och långvarig batteritid är HUAWEI FreeBuds 6i trendiga och oändligt mångsidiga. De finns tillgängliga i de tre färgerna vit, lila och svart som samtliga är en del av en himmelsinspirerad färgpalett.

Högklassig Brusreducering

De nya HUAWEI FreeBuds 6i bygger vidare på framgångarna från sina föregångare och är utrustad med Huaweis hittills bästa brusreduceringsteknik – Intelligent Dynamic ANC 3.0. Nu i sin tredje generation representerar den höjdpunkten av Huaweis brusreducerande teknik och var tidigare exklusiv för Pro-serien.


På fullsatta och bullriga kaféer utmärker sig HUAWEI FreeBuds 6i genom att avsevärt minska ljudet av bakgrundssorl. Under flygresor samverkar hörlurarnas avancerade brusreducerande funktioner för att filtrera bort lågfrekvent brus, vilket ger en lugn upplevelse under flygningen. Även i tunnelbanependling imponerar de omfattande brusreduceringsfunktionerna då de skapar en tystare och lugnare resa när de dynamiskt anpassar sig till omgivningens störande ljud.

Sömlösa funktioner för optimal bekvämlighet

HUAWEI FreeBuds 6i integrerar sömlöst hög ljudkvalitet med rejäl batteritid. Dessa hörlurar är utrustade med en 11 mm ultramagnetisk basdrivrutin och levererar kraftfull bas som är 50% kraftfullare ner till 14 Hz med stöd av LDAC HD-ljudcodec och Hi-Ras Audio Wireless-certifiering för kristallklar tydlighet. Användare kan också anpassa sin ljudupplevelse med Multi EQ-effekter som stöds och som ger upp till 10 band med lätt justerbara EQ-inställningar för att finjustera musiken till individuella smaker.

Batteritiden för HUAWEI FreeBuds 6i är en nyckelfunktion som ger upp till 35 timmars total uppspelning med laddningsfodralet och 8 timmar från en enda laddning av hörlurarna. Dessutom ger en snabb laddning på 10 minuter ytterligare 4 timmars uppspelning, perfekt för en hektisk livsstil. Tillsammans säkerställer dessa funktioner att HUAWEI FreeBuds 6i möter samtliga krav för användares vardag.