GALA magasin
You Are Reading
Nu kommer sjätte fristående delen i monstersuccén ”De sista barnen på jorden”
0
GALA kidz

Nu kommer sjätte fristående delen i monstersuccén ”De sista barnen på jorden”

De sista barnen på jorden

Serien har sålt 5 miljoner böcker – nu kommer sjätte fristående delen i monstersuccén ”De sista barnen på jorden” – för barn i åldern 9–12 år!

Jack och hans vänner är tillbaka, och den här gången ger de sig ut på en livsfarlig roadtrip i ”De sista barnen på jorden och dödskallevägen”.

Gång på gång har Jack och hans vänner stoppat monstret Thrull och hans planer på att hjälpa den ondskefulle Rezzoch att ta över världen. Men varje gång kommer han undan, och nu tickar klockan. Trots det ger sig kompisarna ut på en osannolik roadtrip för att ta reda på om de verkligen är de sista människorna på jorden – vilket innebär massor av snacks, dunkande musik, farliga omvägar och monster bakom varje hörn! Men det är inte vilken postapokalyptisk utflykt som helst, för en ny fiende är dem på spåren. Ett monster de trodde att de besegrat för länge sedan …

Kommer de finna svaren de söker innan det är för sent? En sak kan man i alla fall vara säker på – Jack, June, Quint och Dirk är inte de som fegar ur när världens öde vilar på deras axlar. Tvärtom.

De sista barnen på jorden

Max Brallier bor i New York och har skrivit fler än 30 böcker för både barn och vuxna, varav flera bästsäljare, och har dessutom skrivit och designat spel.

Douglas Holgate bor i Melbourne, Australien. Han är serietecknare och illustratör och har illustrerat böcker för en lång rad förlag under de senaste tio åren.