GALA magasin
You Are Reading
När livet bara flyter på…
0
Blogg - Something about her

När livet bara flyter på…

Idag är det premiär för mitt allra första blogginlägg här. Jag befinner mig just nu i ett äkta lyckorus i livet. Allting bara händer och går min väg just nu. En fin människa i mitt liv sa till mig för några dagar sen ”du har flyt nu, passa på och njut av det.” Och det är lite det jag tänker göra.

     Igår blev allting klart här med bloggen vilket såklart känns helt fantastiskt. Idag fick jag ett mail från ett bokförlag att de vill ge ut min bok. Mitt bokmanus som jag skickade in för en vecka sedan. När jag läste mailet befann jag mig hemma i mitt hus, med Airpods i öronen och en nära vän i telefonen. Jag höll på att göra en äkta diskbänks-svimning. Sen kom tårarna. Sen kom det bubblande skrattet.

Under detta året har jag verkligen tuffat till mig och tagit för mig av livet och vänt allt som varit jobbigt till styrkor. Jag knyter kontakter, jag förverkligar drömmar. Barnen mår bra, de är trygga, de har gott om vänner och det går bra i skolan och förskolan. Allsvenskan är snart igång. Och jag älskar mitt radhus och den vardag jag byggt upp till mig och barnen. Är otroligt tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv. Nähe, dags att ta itu med disken efter middagen. Snart ska jag iväg med min 10-åriga son Oliver på fotbollsträning och sedan hem och sitta med lite läxor. Hoppas ni har en härlig torsdag.

Kram Li