GALA magasin
You Are Reading
MSC Cruises kommer att erbjuda kryssningar året runt från New York – för första gången
0
Resor & Hotell

MSC Cruises kommer att erbjuda kryssningar året runt från New York – för första gången

MSC Cruises

Från april 2023 kommer MSC Meraviglia kryssa till Karibien med anlöp till Ocean Cay Marine Reserve i Bahamas, Bermuda samt fantastiska Kanada. Starkt fokus på internationella resenärer med tanke på New Yorks omfattande och bekväma flygförbindelser året runt. Försäljningen för sommaren 2023 öppnar imorgon 9 mars

MSC Cruises tillkännagav idag att man för första gången kommer att placera ett av sina fartyg i New York och erbjuda kryssningar året runt. Det moderna och glamorösa fartyget MSC Meraviglia kommer att utgå från The Big Apple från april 2023 och erbjuda kryssningar året runt till Karibien, Bermuda, New England och Kanada. Många av kryssningarna från New York kommer att besöka Ocean Cay MSC Marine Reserve – rederiets privata ödestination i Bahamas.

Den strategiska placeringen är ett försök att förbättra MSC Cruises närvaro på den nordamerikanska marknaden genom att komplettera det rika utbudet av fartyg och rutter som kryssar från både Miami och Port Canaveral/Orlando i Florida, detta kommer att ge gästerna möjlighet att förlänga sin semester med en vistelse i New York antingen före eller efter deras kryssning.

Gianni Onorato, VD, MSC Cruises, sa, ”New York är en av de mest otroliga och livliga destinationerna i världen, genom att lägga till staden som en året runt-hemmahamn för MSC Meraviglia förbättrar vi vårt erbjudande i Nordamerika avsevärt. Rutterna kommer att ha en mycket stark attraktionskraft inte bara för våra gäster i USA utan också för internationella semesterfirare och med tanke på det enorma utbudet av interkontinentala flygningar till och från The Big Apple kommer dessa kryssningar att vara tillgängliga för gäster från hela världen.”

”Vi utformade vår blandning av rutter för att dra nytta av New Yorks geografiska läge så att våra gäster kan njuta av solen i Karibien under vår- och vintersäsongen, bege sig till Bermuda under sommaren eller åka norrut för att se Kanadas naturliga skönhet under hösten. Och naturligtvis, för de gäster som vill upptäcka New York finns möjligheten att göra det före eller efter sin kryssning för att verkligen få ut det mesta av sin semester.”

MSC Meraviglia kommer att erbjuda ett brett utbud av rutter från 6 till 11 nätter, försäljningen öppnar imorgon. Det finns alternativ för gäster att boka in ytterligare dagar före eller efter sin semester till havs för att få ut det mesta av staden som aldrig sover.

Höjdpunkter från New York-rutterna:

Avresor till Karibien, 7-8 nätter med anlöp till Nassau, Bahmas och Ocean Cay Marine Reserve – MSC Cruises vackra privata ö på Bahamas.

Kryssningar till Bermuda under 6 nätter, här erbjuds 3 dagar i hamn på King´s Wharf kombinerat med flera avkopplande dagar till havs.

Avresor norrut under 10-11 nätter med anlöp till Boston, Massachusetts; Portland, Maine; Charlottetown, Prince Edward Island; Halifax och Sydney, Nova Scotia; och Saint John, New Brunswick. 11-nätters-kryssningarna inkluderar även anlöp till Newport, Rhode Island.

MSC Cruises beslut att placera ett fartyg året runt i New York är det senaste exemplet på varumärkets långvariga fokus på den övergripande nordamerikanska kryssningsmarknaden, vilket inkluderar att locka fler internationella semesterfirare och att fortsätta att placera några av sina mest moderna fartyg i amerikanska hamnar.

Port Canaveral i Florida lades till förra året som en permanent hemmahamn med en blandning av 3, 4 och 7-nätters-kryssningar som syftar till att maximera möjligheterna för internationella gäster att njuta av en kombination av kryssning och de världsberömda attraktionerna i Orlando-området.

MSC Cruises bygger för närvarande den största och mest avancerade kryssningsterminalen i Nordamerika i hamnen i Miami, denna terminal kommer att kunna ta emot tre av rederiets största fartyg samtidigt när den är färdig.