GALA magasin
You Are Reading
Moist släpper ny singel
0
Musik & Teater

Moist släpper ny singel

Producenten och artisten Moist, David Elfström Lilja, släpper nya singeln ”Under My Skin” med låtskrivar- och producentpartnern Maria Marcus. Det här blir Moist första singel efter samarbetet med Tangerine Dream på förra singeln “Hearts Burn Slow”. En musikvideo producerad av elever från Stockholms Filmskola släpps samma dag. Förutom Maria Marcus på sång så gästas låten av Marcus Losbjer på trummor som vanligtvis sitter bakom trummorna med Thomas Di Leva samt Yoed Nir på cello som brukar spela med Regina Spektor, Judy Collins med flera.

Söderhamnsbon David Elfström Lilja, mer känd som Moist är en etablerad och multinominerad producent och remixare som de senaste 20 åren arbetat med svenska och utländska artister, så som Pet Shop Boys, Dilba, Moby och Red Snapper. Låtskrivar och producentpartnern Maria Marcus har haft stora framgångar med bland annat Red Velvet, Jungkook/SUGA från BTS och en rad artister i Sydkorea och Japan de senaste 10 åren. Men förutom sitt dagliga arbete som låtskrivare och producent medverkar hon även som artist i olika sammanhang. Ett av hennes längsta och viktigaste samarbeten är i projekt Moist med David.

Maria Marcus Fotograf: Richard L Eriksson

Låten är skriven av Maria Marcus, David Elfström Lilja (Moist) och Fredrik Westin.
Producerad och mixad av: David Elfström Lilja (Moist), Maria Marcus.
Mastrad av Hoffe Stannow på Cosmos Mastering.

Moist (David Elfström Lilja) Fotograf: Kim Jonsson

Singeln och videon till ”Under My Skin” släpps idag den 6 Juli genom skivbolaget I/O Music

Videon är producerad av Mirai Inoue Strand, regisserad av Linnéa F.P. Grahn och filmad av David Martinez, alla elever på Stockholms Filmskola. Huvudrollsinnehavaren är indonesisk-norska Achintya Holte Nilsen som var med i Miss World 2017 och representerade Indonesien som Miss Indonesia 2017.