GALA magasin
You Are Reading
Sissel Kyrkjebø släpper kärlekslåt lagom till Alla hjärtans dag
0
Musik & Teater

Sissel Kyrkjebø släpper kärlekslåt lagom till Alla hjärtans dag

Sissel

Sissel Kyrkjebø släpper vackra kärlekslåten ”I Rest My Eyes” lagom till Alla hjärtans dag.

– Det är alltid speciellt att vara med i processen att skriva låtar. För att hjälpa till att forma uttrycket, vad är låtens historia, vad vill jag förmedla. ”I Rest My Eyes” är min första låt i år, men jag kan avslöja att det kommer fler nyskrivna låtar under 2022. Det har kommit något gott ur pandemin och ”hemmakontoret”, säger Sissel Kyrkjebø.

Lyssna på Sissel Kyrkjebø ”I Rest My Eyes” (Spotify) Klicka här.

– ”I Rest My Eyes” är en kärlekslåt om längtan efter din älskade, när man ligger och tittar upp mot stjärnorna och drömmer sig tillbaka till tiden man låg där tillsammans. Det var inte svårt att komma in i historien när jag låg i mörkret vid Randsfjorden med stjärnhimlen lysande över mig. Eftersom ”I Rest My Eyes” är en kärlekslåt som skapades under pandemin och stjärnorna tycker jag att den passar extra bra till alla hjärtans dag i år, Säger Sissel.

Sedan Sissel släppte sitt första soloalbum som 16-åring har hon nått enorma framgångar både hemma och utomlands. I Norge omtalas hon som en nationell skatt och även efter nästan fyra decennier i branschen är hon fortfarande lika aktuell. 2019 fyllde hon 50 år och firade jubileet med att släppa projektet ”Reflections”, som bestod av 50 nyinspelningar av tidlösa låtar som sträcker sig från 1920-talet fram till idag. 2022 är hon redo att ge ut helt nytt material.

Foto: Werecki PR